Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Linki seç. Sağ tuşla tıkla. Flashg(e/o)t ile indir de. Çıkan ekrana Tamam de. Login to Server kısmına (evet burası ingilizce, çevirmemişler) rapidshare premium bilgilerini yazıp devam et. Dosya silinmemişse durdurduktan 10 gün sonra yine devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 çok kolay bu. rapidshare.com ayarlarından direct download ı aktif et. sonra linkleri ctrl v ile yapıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Zopik terazini parmakladım abi. Sagolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Birde Denetim Masası - > Güç Seçenekleri - > Gelişmiş Buradan "Taşınabilir bilgisayarımın kapağını kapattığımda" seçeneği için "Hiçbir şey yapma" seçeneğini seçersen ve bilgisayarını yatmadan kitlersen bir ölçü engelleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ben 2 gündür 7 gb indirmeye çalışıom(vista) laptop'unu dolabın içine fln sakla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 @Zopik o şekilde bilgisayar inanılmaz ısınıyor, benim laptopum bazen sleep mode'a geçemiyor, el değmiyor laptopa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Kapağı çok az aralık bırakırsanız böyle bir sorun yaşamazsınız. Hem anlarsınızda dokunulmuş mu dokunulmamış mı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar