Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Gerekli olanlar: -Çabuk sinirlenen bi telekom görevlisi -2 günde max 4 saat uykunun getirdiği uyku sersemliği hali+hafif vurdumduymazlık :) -Kullanmasını tam beceremediğiniz cep. tel. Bügün herşey tam üst üste geldi olay şöyle başladı: -2 gün önce paticikten orjinal bi oyun satıyodum neyse arkadaşla anlaştık bügün paketini kargoya verecektim,arkadaş bir kaç kere aradı beni,cep. no. sunu kaydetmedim(vurdumduymazlık:) her seferinde telefonun çağrılar kısmına girip 053x le başlayan noyu bulup arkadaşı aradım bi kaç sefer. -----End of Part I----- -bügünde adsl hattımı öğrenci olduğum şehirden ankaraya taşıttırmak için telekoma gittim,yeni bi tel. hattı aldım,yalnız dedim yarın ben evde yokum çalışıyorum kardeşimde öğlene kadar evde bi randevu alabilir miyim şu saatte gelsinler diye,adam tamam dedi başka bi telekom şubesinin nosunu verdi,işte olaylar tam bu anda başladı:) -----End Of part II----- -Adamın verdiği noyu cep telefonuma kaydeterken yanlışlıkla ara tuşuna bastım(teli yeni aldım tuşlar karışıyo arada:),neyse 2 kere çaldı sonra kapadım. -Eve doğru giderken(saat 16.15) civari dedim şimdi bunlar kapatırlar cepten ariyip anlatıyım derdimi,neyse uzun uzun çaldırdım tam kapatırken biri alo dedi,ama geç kaldı teli kapadım -Evin kapısından girerken dedim ev telefonundan ariyim bari sanki çko büyük bi tasarruf olacakmış gibi topu topu 2 dakka konuşcam:) -Neyse eve geldim telefonu koydum masanın üstüne,tam ev telefonundan no.yu çeviriyodum baktım cep. telden garip garip sesler geliyo,aldım telefonu ana baktım biri aloooo alooo diyip duruyo adam yarım dakkadır böğürüyo,cep. telin tuş kilidi kapalıydı cebimden çıkarırken gene arayıvermişim,herifde yarım dakkadır alo diyo:) valla o anki düşüncemi bilmiyorum ama telekomun yıllardır çektirdiği eziyetten olsa gerek çaatttt diye kapadım teli suratına:)) -Neyse 10 sn sonra biri aradı açtım,kimsiniz dedim,beyfendi ben telekomdan arıyorum bügün 4 kez bizi arayıp telefonu kapattıız dedi,bende salak numarası yapıp,valla yanlışlık olmuş ben 1 kere aradım dedim:),neyse tmm tmm diyip kapattı teli adamcağız,bu sefer evden aradım ses tonumu az değiştirdim,neyse adam anlamadı randevu işinide hallettim. End Of Part III -işte asıl bomba burda patladı,oyunu göndereceğim arkadaşın adresini almak için arayacaktım,telefonun menüden çağrılar kısmına geldim,baktım 2 tane 053x li numara beni aramış alla dedim en son bu arkadaş(oyunu göndereceğim) aramıştı beni öbürü kim acaba dedim,neyse 2 numaradan 1ini aradım rastgele,aloooo diye bi ses aha dedim bu sefer sıçtık çok pis kayacak herif bize:),alo xxxx lemi görüşüyorum dedim,herif çok sakin girdi kardeşim ben telekomdan diye başladı,ee dedim siz beni aramışsınız bende o yüzden aradım sizi(belki yer:) yaw kardeşim sen hastamısın bügün ofisi aradınız 4 kere aradın bende cep telefonumdan seni arayıp durumu söledim dedi(1 yanlış lafımda herif patlıcak o derece psikopata bağladı),haa bu sizin cep. teliniz o zaman dedim,yok ev telefonum a.q. diye başladı,ben gülme komasına giriyom(adam son saniyeye kadar gayet sakin sonra kayışı kopuyo:) direk görüşmeyi sonlandır tuşuna bastım:) İşte bügünkü macerada burada bitti,acaba adamı arayıp özür mü dilesem,herifi akşam akşam dellendirdiğim için :d Her zaman tt bize çektirecek değilya arada böle iyi oluyor herkeze tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 sapıkmısın arkadas sen? dort kere yanlıs aramamı olur,senin maksadın farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 eheueheu ozur dile bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ara bi daha dalga geç yannışlıkla aradım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bidaha ara kapat o anlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ahah cons'un dediği gibi yap hep onlar mı çıldırtacak bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 adam türk telekomun kendisi değil ki ona çektireceksin :) çiçek yaptır gönder, sana hayranım ama bir türlü açılamadım, ne olur beni affet diye not koy. sonra arayıp hediyemi aldın mı de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Ahaha. O nasıl işmiş yaa. 4 kere ha. Süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 hee oldu olacak aşk mesajları gönderip gönlünü alayım,az daha seviyeli mesajlar pilis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 veya ara sesinizi çok beğendim tanışabilirmiyiz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 adam gayse kurtaramaz yalniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: teliniz o zaman dedim,yok ev telefonum a.q. diye başladı asdjkalsşd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 hahah hoş bi gunmus hakkaten. adama yavsamak cicek yollamak öpücük atmak, tahrik edici iltifatlarda bulunmak(sesini begendim, telefona ufler misiniz etc etc) konusunda onerilere kesinlikle katilmiyorum. bence ceptelefonu+hat veren kampanyalari arastir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 adam eve gelip alev makinasiyla kızartırmıs:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 hahua süpermiş olay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ehehe süpermiş ^^ cebi yazsana arayalım bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar