Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Piyasada vb .net 2005 ile ilgili bi sürü kitap var ama hangisi bana uygun bilemiyorum,seviye olarak giriş seviyesiyle orta seviye arası bişeyler arıyorum,yani alacağım kitap bana kitabın yarısına kadar visul basicin çalışma mantığını textbox,label,button nesneleri ve looplar hakkında genel bilgi onun haricinde daha çok modules,procedures kullanımları,arraylar ve Ado.net gibi biraz daha ileri seviye konulara ağırlık versin istiyorum,şöle bolca örneğin olduğu bi cd side olursa fena olmaz tabi,ha bide türkçe olursa şükela olur,ingilizce kaynağı okuyup anlamak uzun sürüyo biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 MS press'in yabanci kitaplarina bakacaksin o zaman turk kitaplarindan ancak caciklik salatalik cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 http://www.ebooksclub.org buraya üye ol.. istediğin herşeyi bulursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar