Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 değilim ben genel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 pek güzel pek hos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 kimse hayır arkadasım sen opethe sıradan diyemezsin demedi ki, hayır arkadasım bu sebeplerle diyosan yanlıssın dendi. diyosanki bence oyle boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 evet. harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 rakı balık rak oke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Dünya geneli müzikten anlamadığı için evet "Opeth" sıradan bir grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Tartışma bomba olmuş. Sıradan veya değil, sanki müzikleri bi alete takıp puan verdiriyoruz gibi konuşuyorsunuz. Kulak zevkinden ibaret bir şey. Ben eskiden çok severdim, şu an bayıyor gibi. O afişler popülariteye göre hazırlanıyor olsa gerek. Ha bi de belli bi çizginin insanı modunda olup ,"böğürme yazık oluyor, müzik değil bu" diyenlerin de hastasıyım. Video da çok kasıntı olmuş bir şey yapcaz diye. "Beni koruyun yaa" kısmında güldüm bi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Sevip sevmemek başka, o bir zevktir doğru. Sıradanlık bence müziğin kalitesiyle belli olur. Geçişler, riffler, profesyonellik, Windowpane'in davulunu dinleyipte sıradan diyebilecek biri müzikten anlamıyordur mesela. ps: Windowpane örnek, çoğu şarkılarında var bu tip örnekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar