mono Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ehe selamlar..ustteki uc tur arasinda acayip kararsiz kaldim, gayet dev bahçeli bir sitede apartmanda yasiyorum, sabah ve aksam egzersizlerini rahatlikla yapabilirim... Gsd ve Belcika kurdunu bekcilik ozellikleri icin dusunmuyorum ( korumasini bekledigim bir arsa durumu yok..ha eve hirsiz girerse bonusu olur tabi :) apartman kosullarinda labradorun ve gsdnin (wikiye gore belcika kurtunun da) gayet iyi yasayabildigi genel bigim kanisinda... ileriki yillarda ne gibi irksal farklar gorulebilir? mesela 4 yil sonra gsd, bir labrador kadar oyuncu olabiliyormu? yada Belcika kurdu asosyelligin dibine vurmaya daha miyatkin? fena kararsizim aklim Belcika kurduna gidiyor ama cevremde besleyen hic olmadigi icin buraya sorayim dedim.. (tabiki onemli olan nasil yetistirildigi..ama genede bir danisayim dedim beslemis olanlarin deneyimleri gorusleri onemli olan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungoliant Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Danua al, inanılmaz güzel, uysal, eğlenceli, havlamaz havlamaz bir havlar bütün mahalleyi ayağa kaldırır ve asla doymaz bir hayvan ki bir tane alıosun yetmio bi tane daha alıosun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Kurt köpee iyidir bunların arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ehehe danua acayip isterdim scoobydoo misali devdev gezinir ortalikta..da ac kalinca beni yer :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar