Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Heklenmişim... icq numaram ve e-mail adresim gitti... inanılmaz zor bir durumdayım... halletmeye çalışıyoruz bakalım.... bu ruh halimi ps ye döktüm...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Bilgisayarının paylaşıma açıkmı değilmi bak bi.[hline]Come On! It's On! BlaCk_Dmc THE LAME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 derinlik verici dokuları gereken gerekmeyen her yerde kullanıyosun kardiş. öle yapmasan daha iyi olcak bence.. burda daha boyutsuz, ışıkvari bi volümü olan bir tad daha bi yakışırdı sanki...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 ama demire paslı ve yıpranmış görünümünü vermek için aklıma gelen tek şey buydu, hem komser şekspir den accucuk da esinlendiim için arka tarafı durvarla kapladım, hack yazısı duvar üstüne spreyle yazılmış gibi gözüksün istedim anliyacağın, ama haklsın son çalışmlarımın neredeyse tamamında doku kullandım, sanırım biraz abarttım, daha çok yaratıcılık zamanı hayde bismillah...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 ortada bi demir görüntüsü yok ki yıpranmış paslanmış olsun :D[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 harbi kırdın şimdi beni...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Harbi hicte demir e benzememisler Birde anladim uzuldun ,,Lakin o resmi cizecegin zamana kadar coktan bir Zone alarm indirmistin herhall Benimde bu aralar baya buyuk problemlerim var trojaniydi virusuydu. [hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) (olurya bir aksilik olmadi burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim [Bu mesaj The_Guardian tarafından 14 October 2003 05:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 aga... ben cafenin birinde bi keylogger cıya kaptırdım maili, olayı kanlı bıçaklı halletmeye çalışıoz adamın damarına basma...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Galiba gölgelendirmeyi biraz ters yapmışsın demirleri? Ortası kararacağına parlamalı bence demire benzemesi için[hline]Come On! It's On! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Demir rengini verememişsin...[hline]SadButcher, 19 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: Bu gün bir arkadaşımlar konuşuyorduk Paschandale için "Nurtopu gibi bi Hallowed Be Thy Name imiz oldu" dedi pek güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar