Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tattoo için öneriler...

Clubber

Öne çıkan mesajlar

said:
tellos
üye [şikayet et]
§ 12 Ağustos 2007, Pazar - 21:11 [ özel msj ]
bizim bi arkadaş topluluğunda vardı iskambil kağıtlarındaki 4 simge var ya her birisi birini yaptırdı ama şöle, bileklerinde 4 tane yön var mesela valeye sahip olanda vale var diger 3 yol boş digerinde, karo var diger 3 yol boş böle bişiydi.

o da fenaymış
sinek olanla sinek diye
karoyla karı diye
kupayla ipne diye
maçayla maça kızı diye dalga geçerler
4 ucu boklu kavşak
Sosyal ağlarda paylaş

bence kendi dizaynini yap yapabiliyosan

ben bir kac yil once soyle bir sey yapmistim, haftaya buyuk ihtimal gidip dovmesini yaptiricam koluma, ama biraz daha degistiricem, ortasina

Kenas Isa ve Ingwas in biraraya geldigi Galdr rununu koyucam Galdr Runes, zaten su anda tas ustunde kazinmis kolyem var ve bi kemer olarak kol etrafina cekmeyi dusunuyorum

dizayn da budur:

[spo][/spo]

Ama dedigim gibi, yapabiliyorsan kendi dizaynini yap, cok daha haz alirsin dovmeyi yaptirdiginda ve her baktiginda :)

Sosyal ağlarda paylaş

cok tribal bir sey istiyorsan evet yetenek ister, ama bir konsept varsa aklinda ve bulamadiysan aradigin seyi kendin basit bir sey yapabilirsin benim yaptigim gibi :) (4 senedir hala deviantta millet gorup fav larina ekliyo onu, gurur kaynagim :))

yani ben de o basit dizayni alip belki cizebilen bi arkadasa veririm ve ustune calismasini isterim, ama tercih meselesi

cogu kisi hakli ama, eger emin degilsen, gecici yaptir, 5 sene kalsin orda, gerekirse tekrar yaptirirsin 5 sene sonunda
Sosyal ağlarda paylaş

clubber kadıkoye ındıgınde zaten goruceksın etraf kaynıyo , ben de ciddi ciddi bacağıma KAL logosu yaptırmayı dusunuyorum. 1 haftaya filan araştırıp mekanları seni bilgilendirebilirim. ama sanıırım en bılındık yer kadıkoy barlar sokagında "negatif" diye bi mekan.
Sosyal ağlarda paylaş

ehm atatürk dövmesi ile ilgili bir bilgi.: aldığım edindiğim bilgilere göre kaynaklarıma da doğrulattım resmi dairelerde falan yasal olarak geçen tek dövme türüymüş atatürk dövmesi.. askerde falan hırpaladıkalrında onun yüzünden mahkemeye kadar yolu var yani açabiliyoruz...tabi yamulmuyosam...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...