10ur Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 golden retriver yavrusu arıyorum dişi erkek farketmez izmirde olması gerek yanlız :) gören duyan veya köpeği yavrulamaya başlayan varsa alaiblirim hemencecik =) çok iyi bakılacaktır emin olun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 free mi istion :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ne kadara satılıyor ? yavrular bende almayı dusunuyorum. cok heveslıyım bakım konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 100-250 arası bulabilirsin yavru. Daha pahalıya satanlar var da ben vermem şahsen o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 free istemiyorum tabiki fiyatı neyse veririz ama 400 500 ytl gibi aşırı rakamlar olmaz sanırsam ya çok istiyorum aslında yokmu sahip olan şu şekerlere =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar