Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Merhabalar, Babamın yeni iş yerindeki Husky bu,İstanbul Çatalca'da. Sahibi başka yere gitti, onu da yakında yanına alacak. Ama çok tatlı,çok sevimli bir hayvan. Bunun yanında 3-4 tane daha köpeği sevdim tüm gün boyunca. Elimden falan yemek verdim bir tanesine. Köpeği olanlar daha iyi bilirler. Yani siz onlara sevgiyle yaklaşırken,şevkat gösterirken onların gözlerinden size karşı olan sevgilerini görebiliyorsunuz ve bu da güç veriyor insana. İnsanın kendisini yenilemesine,canlanmasına çok büyük katkıda bulunuyor bence köpekler. Ama işte evde besleyemiyorum :( Bir de gözleri müthiş ya :)[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 19:04 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bende de husky var suan cok tatlılar.ama eğitimi zor.özgür köpekler çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 hastasıyım huskylerin yav, süper bu da:) çok feci yavşak oluolar :) yanından geçiolar deli gibi havlıolar yanına gidiosun kuyruk şakımaya başlio sırnaşıo direkt:) çok sevdiğim 4 köpek türünden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 3. poz pek hoş olmamış. :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 NE YAPIYOSUN ARKADAŞIM KÖPEĞE?!!!11BİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 oha çatık kaşlı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 hayvan bi deli bakıo, çekin şu fotoyu da işimize bakalım gibin. praw senin de elin kolun raat durmamış.. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Foto koyduğuma pişman etmeyin ya. Amma fesat insanlarsınız. Bu arada hayvancağız zorluk çekiyor. Sıcak ortamda işkence gibi ya ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 köpekte bir Abbath bakışı sezdim Bende husky alıcam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Evet Praw dediğin gibi Husky' lerin genlerinde var o olay. Sıcak havada eziyet çekiyor hayvanlar, soğuk ortam şart. Türkiye'de en azından Istanbul gibi şehirlerde beslenmemesi gereken bir hayvan. Köpeğin ataları kutuplarda kızak çeksin, sen getir köpeği pazar günü sahilde tasma takıp dolaştır. Çok tatlıymış ama, safkan bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Zaten Kuzey Amerika'nın soğuk bölgelerinden birinde yaşamayı düşünüyorum. Becerebilirsem , ve besleyecek durumum olursa mutlaka 1 tane alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar