taz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 şevket kazan da aday olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 melih gokcegi savunup tarafsız olmak nası oluo?onu anlamadım ben.ki savunulacak bi tarafıda yok.yuh artık vur enseye al lokmasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 BOKUMUZDA ÖLÜCEZ İ.MELİİİİHHHHH NASI KAÇTIĞIMI HATIRLAMIYOM ANKARADAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 cunup geziyor ankaralilar televizyonda bi amca soyledi onun yalancisiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 7 gün su yoktu, çok zor şartlardaydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ahah viktor, canlı yayında nihat genç dedi, ankaralılar kandile cünüp cünüp girdiler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 sokakta bi amcaydi benim dinledigim ne bicim musluman bunnar cunup geziyoruz bunalrin yuzunden die sitem ediyordu spiker kiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 şaka maka, su yok şehirde ama rahat yani i.melih adam gidip keçiörende koşu yolunun üstüne yeşil yeşil ışıklandırmalı, yerden 10 metre yüksekten teleferik yaptı, düz yolda, oylar garanti yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 melihe en çok koyan önümüzdeki 25 yıl için yaptığı fiskiye planlarını olumsuz etkilemiş bu su sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Evet 2007 darbesi hayirli ugurlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ULAN İ.MELİH BENİ Mİ TAKİP EDİYON BURSADA NEDEN KESİYON SUYUMU ağlıcam harbi kesildi [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 16:29 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Aday oldugu için kendisi kepaze, aday olmasına izin verenler ise kepazenin önce gideni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 2007 darbesi zor. genç subaylar denetim altında. büyükanıt aklı başında. borazancılar öttürdükleriyle kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 darbe olmaz bencede, eğer büyük bi hata yaparsa akp hükümeti anca o zmn olabilir... ki böyle bişey olmasına yer vermiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 rahmetli menderes icinde oyle diyorlardi :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 o değil de melih sokakları suyla doldurdu yaranamıyor adam bi türlü. yağmur duasına bilem çıktı şaman edasıyla yok, daha ne yapsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Valla Büyükanıt kendi çıktı söyledi, sözde değil özde diye, "bu biiir" dedi. Sitede yazı çıktı, "bu ikiiii" dedi. "Bu üüüç" dediğinde ne olur bilmiyorum. Ama inatlaşma devam ediyor. Tayyip ve mürettebatının güvendiği bi rüzgar var ama, dur bakalım. Ha bu rüzgar "demokrasi ve halkın %47'si bizi seçti" geyiğiyse "%53'ü de seçmedi dostum" diye cevap veririm. Bu rüzgar başka rüzgar, okyanus ötesinden geliyor. [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 16:52 tarihinde, sg-1 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Eheh Menderes bir subaydan darbe olacağını duymasına rağmen inanmadı.. Sonrası malum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 sg-1 %53 seçmedi ne demek ya her gün yeni bişeyle geliosunuz :) o zmn chp'yide %80 seçmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Darbe olmaz.. Olmasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Gene kendi adamlarini cumhurbaskani yapma hirsi , gene turban siyaseti , gene kriz. Halada bunlari savunan minionlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 minion, azuhaahahahahah Lan harbi cuk oturmuş hele overlord daki minionlar aklıma geldikçe,geberdim gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 insaf be türban'ın t sini almadı akp ağzına... süreci tıkayanda chpdir ayrıca adamlar meclise girmediler be nasıl temsil ediyorlar halk'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 AKP nin agzina ne aldigini bilemem ama secimden onceki krizdede Apogul'e itiraz edilme sebeplerinden biri esinin turbani ve hatta Turkiye'yi AIHM'de dava etmis olmasi o turban yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar