Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 oha =( [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 19:52 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 feyk bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ooo SS. bizim araba da SS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 aga nazimisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 oy samsunlum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 nazi mi acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bizim sokakta bi sercede 34 top plakasini gorup kopmustum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 [spo] ben çektim[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Fotoğrafı arkadaşım dün gece AKM otoparkında çekmiş. TU:RK 3333 plakalı almancı görmüştük bizde. Birde geçenlerde boludan istanbula dönerken yabancı plakalı bi BMW gördüm DIDEM di plakası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Fantastik bir hemşerimmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 muhaha apaçi gençlik dogan görünümlü şahine binmiş kopuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 GAY'in arka camdaki sarı lacivert bantta da Genç FB'li oldugu belirtiliyo .. :) 8800 cekememis net hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 35 BET 10 görmüştüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Bu GAY plakalı Skodayı beyaz saçlı bi amca kullanıyodu galiba bende görmüştüm bakırköyde :) Fotoğrafını da çekmiştim ama bilmiyorum nerededir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ilk arabamızın plakası 34 EBN bilmemkaç idi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Bizim bi arabanın plakasıda 34 LAN dı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Bende Kuşadasına giderken sivil bir kamyonda 09 K 23456 diye plaka gördüm dumur oldum oha oldum. 5 rakamlılar ne zaman çıktı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Özel plakalar var onlarda değişik şeyler çıkabiliyor. En çok hoşuma giden 34 AY YILDIZ bilmemneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Bu arabayı Samsun'da mı yoksa İstanbul'da mı gördünüz? Ben Samsun'dayım yıllarca, ama geçende gördüm ilk defa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 niye gey onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 İstanbul'da görülmüş galiba AKM otoparkında Bu da taze :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 pardon ya ben 55 e gey diosunuz sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Bozulan telefonumda gitmiş resim çok üzüldüm. Bundan 4 sene önce, Üsküdarda arkadaşla yokuş çıkarken yan taraftan üzerimize belediyenin kum kamyonu fırladı, araç resmi plakalıydı ve plaka 34 AYI 52 şeklindeydi. Yerlere yatıp resmini çektikten 2 dakika sonra bize kaza yaptırıyordu, amca durduk yere frene asılıp yolun ortasında durdu. "Noooluyor" derken derdini anladık, camdan eğilip kaldırımda yürüyen liseli kızlara bakıp bıyık burmakmış derdi. Tamamen karakterini yansıtan plakayla geziyordu kısacası. Bulabilirsem koyarım arıyorum resmini. Bir de Amerika'ya okumaya giden zıpır genç arkadaşların Boston'da Türk plakası modası vardı, gidip gidip BOST10 XyZ şeklinde plaka alıyorlardı. Polis bile bıkmıştı yarışçı Türk gençliğinden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar