arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Air Wing Honor Battle Tank Honor Streak Honor Apocalypse Honor :)[hline]As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words: "I'd rather burn than be held down,forced down.Freedom or fire !". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Blitz Honor :)[hline]As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words: "I'd rather burn than be held down,forced down.Freedom or fire !". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: arcane, 25 Şubat 2003 14:28 tarihinde demiş ki: Air Wing Honor Battle Tank Honor Streak Honor Apocalypse Honor :)[hline]As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words: "I'd rather burn than be held down,forced down.Freedom or fire !". honorları nası alıosun annamadım?? usa i bitirdim.. de honor almak ne yaa??[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 bu arada C&c generals dimi?[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 eet skirmish oynican Blitz Honor normalde 10 dakika ya da verilio mu bilmiorum da benimki 5 dakikanın altıdır belirteyim eheh :)[hline]As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words: "I'd rather burn than be held down,forced down.Freedom or fire !". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 oha ne kadar oynadın ? ben 11 kere mi ne skirmish yaptım eehahaeh[hline]As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words: "I'd rather burn than be held down,forced down.Freedom or fire !". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 endurance haric hepsini aldim oda cok kasar[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 hmm herkes ustası olmuş multiye gelin ehueuh[hline]Night! So I play. Give me a sign this is day. Give me some guidance, so I pray. It's time to die. Is that what I want? Korn - B.B.K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 geliriz multiye canım aa lafı mı olur.Allied olursak iye gelmiyelim? :D[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 ally olacan da noolcak bilgisayar çoook mal oynuyor.[hline]Night! So I play. Give me a sign this is day. Give me some guidance, so I pray. It's time to die. Is that what I want? Korn - B.B.K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 bakarıs yaf ayarlarız bişeyler[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 hepsi var:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 ben böyle skirmish işlerle uraşmam[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 bende kendime süper oyuncu diyordum eheh benden fazla madalya almayan kalmamış :) hemen bahane bulayım hmm : ben 5 kere oynayınca öğrendim herşeyi skirmish oynamıyorum artık :)[hline]Kings Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 America China bekle beni ben geliyorum yaşasın GLA !![hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Goarth sana tavsiyem tunnel network rush eheuheau[hline]fizban, 04 Mart 2003 21:49 tarihinde demiş ki: batistaaaaa :) doğumgünü hediyesi, fb maçı vip tribünü bileti HeadShot..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar