Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Bir kaç senedir bir kedi almayı düşünüyordum. Ve tek favorim de bu tür. Ama hiçbir yerde de yok keratalar. Nasıl bulucam ben bu türü ya. :( [spo] [/spo] [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 15:30 tarihinde, Flameoffear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 veterınerlere danısmak lazım cunku onların musterılerınden bırı dogum yapacaktır ya da senı yonlendırırler dıye dusunuyorum..cok da superler gercekten ama benım kızım sıyam olmasına ragmen tuy den durulmuyo evde onu dusunemıyorum vallahı hele kı bu gıbı yaz hallerınde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Şurda varmış ilgini çekerse. http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4546949&keyword=birman Yeri değil ama bende sorayım,en az tüy dökenler hangi cinsler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar