dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: kısaca toktorun verdiği ilaca da gözü kapalı güvenilmemesi lazım bu devirde. demişim.. yani şüpheci yaklaşmanız sizin avatajınıza olur. "ben doktoruma 100% güvenirim" güveeen.. bana ne? benim bi çıkarım var mı? yook.. o zaman bana ne.. bana şu; ben uyarımı yaptım içim rahat.. misal ameliyat olacaksınız.. gidin 2 farklı doktordan görüş alın.. ilaç mı verdiler. prospektüsünü okuyun bi zahmet.. benim ilaçları "aa doktor verdi canım bişi olmaz" diye yutan bi sürü tanıdığım var.. adam mide ilacı da veriyor, diğer ilaç mideye dokunuyor diye.. bizim salak mide ilacı da diğer ilaç da x2 yazıyor diye ikisini üstüste alıyor.. alıyor.. da.. o mide ilacı emilimi azaltıyor.. nereye gitti alman gereken ilaç? tuvalete.. ilacın türü ne kökeni ne? nelerle etkileşime girer? bi bakın netten..sadece 2dk.. gazetelerde tv.lerde uzmanlar çıkıp konuşuyorlar.. dinleseniz bi iki şey kaparsınız. doktor olan akrabalarınızla konuşun.. illaki vardır. hiç bişi bilmiyorsanız bile ketek'in zararlı olduğunu öğrendiniz buradan..verirse keltoid grubu olmayan başka bi antibiotik almak istiyorum diyebilirsiniz. bu bile bişi.. al bi tane daha antibiyotik ile birlikte C vitamini almayın. özellikle kışın hastalıklarda çok fazla yaplan bi yanlış.. kısaca şüpheci yaklaşın ve bilinçli hasya olun. ha şüpheci yaklaşmazsınız.. bana kesinlikle dert değil.. ben beni ve ailemi ilaç terörüne karşı koruyabilirim.. siz? son bi not daha.. biz çooook fazla ağrı kesici tüketen bi ülkeyiz. özellikle paracetamol bazlı ağrı kesiciler.. doktor yazar, halk kullanır.. doktor yazmasa da halk kullanır. günlerde bile tylol hot veriyorlarmış! doktorun yazdığına göre alınan dozaj, dünyada tavsiye edilen dozajın iki katıdır genelde.. zararı olmaz mı? eheh.. bol, ama takan kim.. yine de çok kullanmamakta fayda var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ozellikle devlet psikologları tanıdıkla gelmediyseniz tamam-sıradaki gelsin muamelesi yapabilirler, yapıyolar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar