Dela Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 tuvalete gidip 10 milyon bozdurduysam 9.5da birakirim, maksat agirlik yapmasin, paramla yorulmayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 geçen gün gaste bayiini kazıkladım. 3 ytllik dergi aldım 10 milyon verdim 5 milyon geri aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Adam senden 5 ytl almış oluyor , e kazığı yiyen sen değilmisin abi ? :P (dalga geçmek amaçlı söylemedim, belki de yanlış yazmışsındır :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 bende anlamadm sazan olmamak için atlamadm hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 hiç bırakmam. öğrenci adamım. ilerde de bırakmayı düşünmüyorum. hizmete göre değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar