mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 1 - Önceki Konu başlığı nereye gitti? 2 - Şu ana kadar Ayuu ile Kemik var konuyla ilgilenen Okey 4 ü bulun başlayalım. 3- İlgili tembel eşşekler (Kim olduklarını çok iyi biliyorlar) hala bg yazmadılar. 4- Bana guide to technocracy nin pdf si lazım bu olmadan olmaz. Hafif dünyayı/sistemi koklatıyım size: Efendim şimdik mage the ascension aşağı yukarı matrix olayıdır. Teknolojik(Technocracy) güçler insanoğlunun inandığı gerçekliğin kendi istedikleri gibi olması için savaşırlar yane herşeyin steril ve teknolojik olduğu bir dünya için. Öbür yande töreciler(Traditions) de insanların mystisizm e büyüye ve bunun gib fantastik ögelere olan inançlarının yokedilmesini engellemeye çalışırlar. İçinde bulunduğumuz zaman dilinde Teknokrasi bu inanç savaşını kazanmıştır ama bu tam bir zafer değildir. Bu MtA olabilecek en basit ve kısa özetidir. Oyunumuz İstanbulda geçecektir. Hafta içi cuma günü hariç akşam 19:30 ile 23:00 /24:00 da oynanacaktır. P.S: Artık bu noktadan sonra yine kendilerinin kim olduğunu bilen kişiler, Kaan adını anmayacağım bir kişiliklik bir davranış ta bulunup hade oyun kuralım deyip bizi yolda bıraktı diyemezler. [Bu mesaj mountaindew tarafından 14 October 2003 09:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 heh hani bulmuştunuz oyuncuları?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Ayuu da oyuncu çok sözde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mage, benim en çok oynamayı istediğim Rpg oyunu, boş vakitlerimiz uyuşursa oynayalım. Eğer bu mümkün olursa bg olayına girmek isterim.[hline]Yıldırım baba günün birinde demiş ki: "Varsa bir durum, yapalım açık oturum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 ITU'den gelecek bir oyuncu var şu an, tanıyorum ve gelmesini istiyorum. Onun dışında gene ITU'den gelmek isteyen biri daha var, onu tanımıyorum. Biraz mailleşip gün konusunda anlaşacağım. Gelecek haftaya tam tarih belli olur, hazırlıklar başlar diye düşünüyorum. Aslında tüm oyuncular hazırdı ama sağlam bir oyun için, yeni bir kadro istedim ben. [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Ben bu noktadan sonra daha fazla üstüne gitmem. Top sizde. Androner saatlerin uyuşuyorsa gönder bg ni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Oyun içide istanbul'da geçecek değil mi ? Bizden olmasını istediğin özel bir şey var mı ? Biraz daha bilgi ver, ben yazayım hafiften Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Abi bana normal bir insan biyografisi yazacan adamı o kadar da monoton yapma ama diğer insanlardan farklı kılan bir yanı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 kusura bakma, saatleri msg atmadan önce görmemişim, ben 2. öğretimim ne yazıkki :([hline]Yıldırım baba günün birinde demiş ki: "Varsa bir durum, yapalım açık oturum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 İlk buluşmada karakterler yapılır sonrakinde oyuna başlarız. Şincik benim bildiğim sadece kemik ve ayuu var ilgilenen. Ayuu bir şeyler deyip duruyo başka oyuncular hakkında ama bilmiyom ne demek istediğini. Bana bglerinizi mail atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Uygun Günler ; Kutay - Salı, Çarşamba Burak Arda - Persembe, Cuma Ben - Salı, Çarşamba, Perşembe [her zaman değişebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 İide ayuucum kutay la diğer arkadaşının günleri uyuşmuyoki. Sen lunar hikayene çalışıyonmu bakiim kitabımı öyle boşa vermiş olmuyumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Genel bir gün çıkartalım diye verdim, uyuşsunlar diye değil. Bir gün seçip, o güne kitlediğimiz zaman insanlara düzgün bir cevap verilebilir :) Çalışıyorum evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Seni kıracağıma ayuu yu kırarım daha iyi. Perşembe olsun o zaman. Yazın bgleri verin bana. Bu cumartesi siz bebelere son tarih koyuyorum. Oyuna geldiğinizde hazır deilse sizi xp bakımından mortaç tarifesine geçirebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar