Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage the ascension.

mountaindew

Öne çıkan mesajlar

1 - Önceki Konu başlığı nereye gitti?

2 - Şu ana kadar Ayuu ile Kemik var konuyla ilgilenen Okey 4 ü bulun başlayalım.

3- İlgili tembel eşşekler (Kim olduklarını çok iyi biliyorlar) hala bg yazmadılar.

4- Bana guide to technocracy nin pdf si lazım bu olmadan olmaz.

Hafif dünyayı/sistemi koklatıyım size:

Efendim şimdik mage the ascension aşağı yukarı matrix olayıdır.

Teknolojik(Technocracy) güçler insanoğlunun inandığı gerçekliğin kendi istedikleri gibi olması için savaşırlar yane herşeyin steril ve teknolojik olduğu bir dünya için.

Öbür yande töreciler(Traditions) de insanların mystisizm e büyüye ve bunun gib fantastik ögelere olan inançlarının yokedilmesini engellemeye çalışırlar.

İçinde bulunduğumuz zaman dilinde Teknokrasi bu inanç savaşını kazanmıştır ama bu tam bir zafer değildir.

Bu MtA olabilecek en basit ve kısa özetidir.

Oyunumuz İstanbulda geçecektir. Hafta içi cuma günü hariç akşam 19:30 ile 23:00 /24:00 da oynanacaktır.

P.S: Artık bu noktadan sonra yine kendilerinin kim olduğunu bilen kişiler, Kaan adını anmayacağım bir kişiliklik bir davranış ta bulunup hade oyun kuralım deyip bizi yolda bıraktı diyemezler.

[Bu mesaj mountaindew tarafından 14 October 2003 09:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ITU'den gelecek bir oyuncu var şu an, tanıyorum ve gelmesini istiyorum.

Onun dışında gene ITU'den gelmek isteyen biri daha var, onu tanımıyorum. Biraz mailleşip gün konusunda anlaşacağım.

Gelecek haftaya tam tarih belli olur, hazırlıklar başlar diye düşünüyorum.

Aslında tüm oyuncular hazırdı ama sağlam bir oyun için, yeni bir kadro istedim ben.
[hline]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...