DeamoN Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 kesinlikle kız işi falan değil 2 eski arkadaşımı bulmam lazım o kadar..2 si de 9 da su an[hline]this is my hatred mind and myself
jankis Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 ben 10 dayım gs 9 çok çok nadir tanıdık[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 sun sword eyüboğlunda 9 valla :) *!işaret edip kaçar*
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 up kardeşim..[hline]this is my hatred mind and myself
Brad Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Ben eski eyuboglu krallarındanım....kimi arıyosun söle yardımcı olayım........
Craven Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 said: BonePART, 04 Mart 2003 17:57 tarihinde demiş ki: kardeşim war hmm lise 1 ne oluyo 9 mu[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART Losthope of Hun - Kay Server - Level 43.5 Drunken Friaa -(Back to business) bide eski arkadaşlarından biri senin kardeşinmiş:)[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle
Tarist Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Kralım,lordum lol o ne be :lol:[hline]Dişlerinizi fırçalayın.
Goarth Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 said: Brad, 04 Mart 2003 22:27 tarihinde demiş ki: Ben eski eyuboglu krallarındanım....kimi arıyosun söle yardımcı olayım........ kadıköy anadoluda hiç akraban var mıydı ? sanki birine benziyorda lafların Kral lafın özellikle [hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah
Goarth Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 yüce Prawler var ken benim ne haddime aa :-)[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah
Öne çıkan mesajlar