Carmadon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Merhaba arkadaşlar ben yeni geldim. 20 yaşındayım. 1.80 boyunca uzun boylu sarışın yeşil gözlü bir bayanım. istanbul'da oturuyorum. Herkese selam. dipnot: şaka şaka adım mahmut sanayide yedek parçacıda çalışıyorum boşa sap gibi özel mesaj atmayın :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 hoşgeldin dipnot: :'( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Kısmet değilmiş hocam üzülme :):) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Tüh bayanı gorunce özel mesaja basıyordum tamda notu farkettım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ha erkek misin? sorun deyil, o da olur. [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 23:07 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 dostum hoşgeldin. bende sanayi'deyim. oto kaportacıda macun ustasıyım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 hoşbulduk arkadaşlar. ayrıca o erkek misin farketmez diyen arkadaşa da yuhh diyorum. fistan meslekdaş sayılırız :):) [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 23:08 tarihinde, Carmadon tarafından güncellenmiştir ] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 merhaba mahmutcan. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 BANA FARKMAZ BABOX HG Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Goşgördük ancak bi an pişmanlık yaşadım. Ne abazan bir güruhmuşsunuz siz arkadaş. adamlara bak farkyapmaz diyor :):) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 tabi vanil buraların agasıdır ona göre Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 bana farkeder bileder git operasyon yaptır gel iyisi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Valla siz burda pusudaymışsınız ulan bir karı kız gelsede yazılsak diye hayal kırıklığına uğratınca çoştunuz. allah affetsin ya da allahınızdan bulun :D:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 aga hepsi caresizlikten oluyo biliongu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 sarışın yeşil gözlü olayı geçti. kumral ftw. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 valla sorma agalee ilk zaten mesajı gördüm aha dedim karı. sonra altı okuyunca,ahh be dedim. şakamıymış,yalnız senin şakalar baya kalite. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 said: sarışın yeşil gözlü olayı geçti. kumral ftw. bu arkadaş kıllısını arayanlardan :D neyin derdin de baksana sipariş veriyor :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 said: ha erkek misin? sorun deyil, o da olur. VaniLLe ağamız ne derse o. Ağamıza yanlış olmasın. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 said: VaniLLe ağamız ne derse o. Ağamıza yanlış olmasın. Ağayım paşayım diye götürüyor seni demek ki :D keklemiş seni benden söylemesi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 omg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ah be mahmut tam özel mesaj atıyordum :/ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Kısmet değilmiş hacı boş ver. @olivies omg nedir ? [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 14:17 tarihinde, Carmadon tarafından güncellenmiştir ] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Reyis, götürür mötürür, ne o öyle? herkes oldugu yeri bilecek. Ayip. Ben götürmem. Kendi rizasiyla gelir onlar bana deliganli . Sen de gececeksin bu yollardan daha. hadi bakayim, ayagima dogru söyle. [spo]aman. saka bi yana, hosgeldin.[/spo] [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 16:16 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 :):) hoş bulduk bilader. ancak ben geçmem o yollardan tercih meselesi ahahaha Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 oh my god ın kısaltılmışı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.