Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kısa metrajlı resim

Hergonan

Öne çıkan mesajlar

Şimdi, şu resme bakarak bana hangi tekniklerde daha çok uğraşmam gerektiğini söyleyebilir misiniz? (Psytrance dinlerken içimden çizmek geldi, yanımda kalem ve kâğıt olmayınca bilgisayarda çizmeye karar verdim, bilgisayarda çizeceksem bari cheesetubede çizeyim dedim heh... genelde bilgisayarda çok çizmiyorum.. şimdi "hazır resmi çizmişken bari hangi yerlerde gelişebilirim onu öğreneyim" moduna girdim)

Yoksa... yoksa bendeki potansiyel 0 mı? :/

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 02:59 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım bir huniye su doldurmuşsun ve daha sonra bunu bir hortum yardımıyla devir daim yaptırıyorsun. Varmak istediğin sonuç, hortum içinde gelebilecek sürtünme kayıplarına karşın malzemeden de çalındığını; hatta bu malzemenin su olduğunu düşündükçe şu günlerde içimizin burum burum burkulduğunu, bu burkulmanın ise saçımıza sürdüğümüz o jölenin kıvamında verildiğini görmekteyim. Bunun yanında pelteleşen jölenin gitgiderek çürüdüğü ve küflendiğini içindeki yaşam formlarından anlıyorum.

Kısacası sürrealizmle realizm arasında gelgitlere sıkışmış ve dadaist bir çalışma olmuştur. Çalışmanı bizimle paylaştığın için teşekkürler. Bob Ross seni unutamadım, i bilit yu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...