Escobar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Bi quest yapiyodum ama bişeyi yanlış yaptım ve yeni baştan başlamak istiyorum falan adamlara gittiğimde herseferinde yanlış yaptığım quest icin konusuyolar.Ben bunu nasıl sıfırlarımda yeniden baslarim bilen varmi?[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 bir inventory nin durumuna bak pearce dolu ise questin bitmesine müsaade etmiyor çünkü sana bir ürün verecekse onu veremiyor...[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 İnventory bos ya.Sanirim baska birinden gorev almam lazimmis bundan kurtulmak icin[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Datapad'den gorevin waypoint'ini sil.(tabii varsa)[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar