Durotan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 şimdi elimde bi sürü video oldu. bunları total video converter ile vcd-mpeg formatına çevirip; kopyala-yapıştır olarak direk cd'nin içine atsam vcd'de çalışır mı? yoksa özel vcd burn tarzı bişey mi gerekli? çünkü normal vcd'lerde mpeg, segment v.s gibi dizinler oluyo. yani direk klasör v.s oluşturmadan vcd-mpeg dosyaları atsam izlenir mi vcd'den onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 nero ile oluyor sanırım bende bir şekilde istemeden vcd cd si yapmıştım nero burning rom ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 nero da vcd oluştur de içine at istediğin dosyaları dönüştürmesi biraz uzun sürse de güzel oluyor menü bile yapabiliyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 170 mb öeh, nero neymiş böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 dediğin gibi olur ama nero ile yap bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 kalp krizinden gitmezsem iyidir. nero lite çektim, trial filan. kurdum cd key diyo açılmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar