Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Bunu yaptiklari zaman gercekten uyuz olup oyundan soguyorum. Endor da tek başımıza yapıp 25k para kazandıgımız Small Pubam Camp missionlar nerflenmis. Artık Endor a kim niye gider farkına varmadan Planteti de nerflediler, en yüksek mission 5k !!! . Mission nerflemenin mantığı nedir?. Imperialler AT ST kullanıp lootladıkları 4 tane krayt tissue yi 11 milyon credite satarlarken tamamda vatandas bir 25k kazanazak o batiyor adamlara.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 5K az bi para haklısın ama endorda mauler yada rancor kullanabilen bi ch saatte 300K felan yapıyoduki bence abartı bi rakam. Yapmışlığım var yani :-p.[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Master CH at Eclipse Wolith Wannabe Commando at Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 300 k yaparsan yap bunun ne sakincasi var ugrasmısın CH olmusun yapacaksin tabii. Weaponsmith de ugras olmus satiyor kazaniyor onuda mi nerflesinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ki WS o kadar ugraştıgı halde her gün kesin olarak o kadar para kazanamıyo (uber silahlar yapmadan günde 1 mil kesin kazanan ws varsa tanışmayı çok isterim) ws olmak hadi macro falan diyip kolay diyelim ama ws olduktan sonrada adam gibi pahali silah için ugraşıp duruyosun :( bencede kötü olmuş 22kdan 5kya düşürülmesi ( tamda CHyi düşürmeden biraz birikim yaparım ordan diyodum doh ) güya pvm de faction trooperlari yasakliyicaklardi onu degiştirmeyip nelerle ugraşıyolar[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: Arnaviscaa, 09 October 2003 23:06 tarihinde demiş ki: 300 k yaparsan yap bunun ne sakincasi var ugrasmısın CH olmusun yapacaksin tabii. Weaponsmith de ugras olmus satiyor kazaniyor onuda mi nerflesinler.. kazanamiyosun.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: Popeye, 09 October 2003 23:15 tarihinde demiş ki: ki WS o kadar ugraştıgı halde her gün kesin olarak o kadar para kazanamıyo (uber silahlar yapmadan günde 1 mil kesin kazanan ws varsa tanışmayı çok isterim) ws olmak hadi macro falan diyip kolay diyelim ama ws olduktan sonrada adam gibi pahali silah için ugraşıp duruyosun :( bencede kötü olmuş 22kdan 5kya düşürülmesi ( tamda CHyi düşürmeden biraz birikim yaparım ordan diyodum doh ) güya pvm de faction trooperlari yasakliyicaklardi onu degiştirmeyip nelerle ugraşıyolar[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... dahasi silah yapicak resource tipi resmen cikmiyor ![hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 dathomir e yada dantooine e gidin yaf:P endor sux diorum ben hep.. her türlü beni ezdiği için:P[hline]When I die, bury me upside down so the whole world can kiss my ass!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanthoi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 o 5k lik gorevler 10k ya cikar 1 2 haftaya kadar harvester kullanmak zorlasti resource zor cikcak her sey pahalilasicak devlerin amaci sistemden 1 2 hafta para eksiltmek bence sora eskisi gibi olmasada mission dan gelen para miktari kesin articak su anda endora gidip gelmek ve clone 10k orda yapicain 40 dakka surucek 2 gorev 10k yani gene basladiğin yerdesin... oyunda 250 skill pointinide harcamis elite combat class oynayan oyuncular 1 gorevde cabucak 25k yapiosa sorun o grevdeki yaratiklardadir gorevin parasinin fazlaliğinda deil... anchorheade gidip 5.5k lik stormtrooper gorevleri almak endor gibi uzak 1 yere gidip galaksinin akilli hayat bulunan en tehlikeli bolgelerinde gorev yapmaktan ( para-risk acisindan) daha karli su anda. ulan basimiza ne geldiyse su ch ler yuzunden geldi :) :) (aramizdaki ch ler alınmasın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 datomirde artik missionlar genelde 25 k. ama zorlasmi gibi kalabalik cikiyor millet artik. komandosuna filan ragmen olen cok.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 anlamiorm ben nedense bu solo gitme hasretini bence 5k ya indirilmesi sert olmus, ama 7-8k daha mantikli olurdu..ha surasi kesinki 25k COK fazla idi bi CH gunde 1 milyon yapiyorsa bir ws ikiyede catlasa bir gunde o kadar yapamazsa...dengesizlik vardir bana gore WS nin bi gunde 1 mil yaptigi olur heh ama o 1 gun gelene kadar ki birikim kac gun olur kimbilir..(diger craftler icinde gecerli) ch kasmis yapsin para iyi yapsin parada ch cok kasmiyoki Graul u almanin cok zor bi step oldugunu sanmiyorum ben? popa katiliorm atst vb yi pvm den indirsilse, bide Pet killer npc ve yaratik abilitysi ile sanrim guzel bi baharat eklenmis olur gibime gelio... bide krayt tissue nin 4 tanesi o kadar para ediyorsa bariz ekonomik sistemde para BATIYO insanlara demektir eheh.. insure acilsinda gorucem ben eheh :)) bana mantikli geldi para akan yollarin acilmasi yavastan..ekonomi donmuyoki..bi giysi alan kac kisi tailora bi daha ugradi ki...itemlar kaybedilsin felan soyle zugurte donsun insanlar eheh smith lerde daha iyi item yapmak icin tahrik sebebi bulurlar bu sekilde kendilerine... cok bencil konusmusum pardon hehe[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 said: hilikus, 11 October 2003 03:04 tarihinde demiş ki: WS nin bi gunde 1 mil yaptigi olur heh ama o 1 gun gelene kadar ki birikim kac gun olur kimbilir..(diger craftler icinde gecerli) oyle ws yi mumla ararsiniz. duzenli uretim yapip duzenli satis yapan kimse gunde 100 k dan fazla para kazanamaz, boyle yapanlar bile cok az. aranip uber silah yapmaya calisanlarin ise gelirleri duzensiz belirsiz.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 oyundaki bu para sorunu player economy den ve drop olmamasından kaynaklanıyor player economy die bişi olmaz tekelcilik olur kazıklar millet birbirini en basiti çakal adam gidip 2k hamli peti 15k ya satıyor ama 9900 hamlık pette aynı fiyat diyorsun adama ık mık ediyor herkes ayak üstü adam şeetmek peşinde bunun sebebide player economy ws lerden item alinmamasinin sebebide cok basit ve net bi ws nin yapabileceği en uber silahla normal bi fiyata yaptiği silah arasinda fazla bir fark yok onemli olan classlar armor crafterlar daha fazla kazanıyor ama onların işide çok çok zor oyunda drop olmaması para dönümünü etkiliyor drop olursa para el değiştirir bu sistemde para elde toplanıyor şimdi 10 milyonu olan bi adam ne yapabilir o parayla ne alabilir yani? armor? silah?ev? sonra ne yapar hiç birşey para elinde kalır bu olmamalı mesela drop olmalı ki para dönsünraidler yapılsın oyunda sosyallik yok raid yapılırsa(bi kişinin sololıyacağı krayt dragon deil şöle 50-100 kişilik raidler) comunity gelişir büyür ama önce bunun için mob koymaları lazım en güçlü mob bile sololanıyor yani kısacası oyunda zaman¶ harcıyacak bi olay yok bunları koymalılar player economy asla yürümez hep bir yerde tıkanır ya alıcıda ya satıcıda çünkü tekel oluşur[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 said: Glatheros, 11 October 2003 06:06 tarihinde demiş ki: oyundaki bu para sorunu player economy den ve drop olmamasından kaynaklanıyor oyunda drop olmaması para dönümünü etkiliyor drop olursa para el değiştirir bu sistemde para elde toplanıyor şimdi 10 milyonu olan bi adam ne yapabilir o parayla ne alabilir yani? [hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish oyunda drop olucak da ne olacak ? ws nin yaptigi silahin benzeri monsterden dusecek, sonra onu dusuren adam onu piyasa degerinin ucte birine satacak. ee o zaman crafter charlar niye oyun oynuyor ? charlari kapatip wow oynayalim madem orda craft olmayacakmis. player economy yurumez demek dunyada ekonomi calismiyor demekle ayni sey. realde milletten drop aliniyor mu da ekonomi yuruyor ? crafter chari olmayan kisi bence ekonomi yurumuyor hukmunde bulunmasin. bir basit silah kullanicinin eline gecene kadar bir suru elden gecip bir suru ticaret oluyor. resource satan adamlardan buyuk rakamlarla, hatta per 10 dan resource aliniyor, fabrika icin power alinip konuyor gerekli kaynak konup sematigi uretilip 100 tanesi 2 saat hizinda olmak uzere urun uretiliyor, sonra bunlar is yapan merchantlara toptan verilip ya da dukkana konup dagitiliyor, bir kismi slice ediliyor, poweruplar vesaireler derken yuzlerce kisi oyun oynuyor. bu da olayin gayet basarili oldugunu gosterir. kimse sorun var demesin, millet 2.0 unsliced fwg5 i 5000 e almiyor, gidip baska yerde 1.7 unslicedi 12000 e aliyor. millette para cok. para cok oldugu icin de kullanip atiyorlar silahlari tamir ettiren ilk defa dun gordum. o da silahlari sevdigindendir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Ya millet bizede hizli para kazanmanin taktigini werin hehe herkes sizin gibi zengin olmayabilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 bak şimdi daocta drop var hemde piyasadaki en drop baseli oyunlardan fakat crafterlarda var ve çok iyi kazanıyorlar nedenmi? drop dediğin öyle 1 kişilik mobdan çıkmaz gidersin 100 kişilik raide 200 mob kesersiniz içinden 15 drop çıkar onlarda çok iyi olur ama gene wsler o droplar kadar iyi olmasada silah yapabilir bunlar hem elde edilmesi kolay olduğu için daha çok satılır gerçek hayatta ekonomi yürümüyor demek saçma oyunda para harcıyacak yer yok gerçek hayattakileri sayamam bile burda o yüzden dediğin saçma unity ha sürekli iyi para kazanamadığınızdan yakınıyorsunuz abicim gidin resource arıyın gezegen gezegen rare resourceları bulun %70-80 resistli armor yapın yada 260 dmg li fgw5 yapın satın onu para kazanın sıradan resourcela yapılan silahın bir özelliği yokki millet onlara dünya parası ödesin[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 bahsettigim insure un acilmasi ile olusacak buyuk bi dongu ye kimse el atmamis nedense? crafter olmayan ekonomi hakkinda da yorum yapabilri bence bunda ters bisey gormuyorum, eskiden ve su andada hayli icinde bulundugum bi cevre.. insure un fiyatini gidip bi gorun bakalm ortalama %70 dolu bi backpack yalasik 9k tutuyor selamete; squill hunt zart zurt hunt basina...hatta yuksek seviye rfaction gorevleri basina insure mu kullanicaksiniz? havadan para su anda gitmeyen bi yere gidecek..hemde giden para ortalama iylikte bir silahin degerinde bir para olacak.. inanin bana crafterlerde su andakinden baya daha rahat bi gelir kazanmaya baslicak, ozelliklede terziler... orta kalitedeki resourcelar, oyunda sadece grind den cikip su orta seviyeli silahlar(tabiki pek talebi olmayan ve saitlmayan, hali ile meshur crafter lara para getiremeyen) hali ile piyasaya girmis olur bu sistemle, su anda acilmamis olan bi sistem bu...nerf di bug di zartzurtun disinda yeri geldiginde oyuna sokulmasi kesin olan birsey etkisini kucumsemek cok komik gelir bana boyle biseyin ps. evet ben olsemde cesedimi tekrar gidip geri alabilirm nolcak da denilebilir bir bakis acisi ile...hehe bilmiorm ben krayt tissue silahimi zirhimi pek bulastirmak istemem oyle bi kumara.. gene bencil olmus ofensif almazsaniz sevinirm postu[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 ne bilim player economy dedigi sanirim SADECE crafter larin dondurdugu bisey olmamasi lazim...arz talep dongusu ne gore ele alirsak ihtiyac olacak ki uretim de olsun...ben zirhimi silahim ikaybetme riskini tasimadiktan sonra bi daha niye bakim ki ayni seviye yada daha dusuk seviye bir silaha.. hehe o nedenle butun oyuncular ws leri bunaltip duruyor...elimdekinden daha iyisini yapabilrmisin sorusunu resource kitligindaki butun crafterlar yasiyodur ve deliriodurlar tahminen... groar[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 said: Glatheros, 11 October 2003 14:17 tarihinde demiş ki: ha sürekli iyi para kazanamadığınızdan yakınıyorsunuz abicim gidin resource arıyın gezegen gezegen rare resourceları bulun %70-80 resistli armor yapın yada 260 dmg li fgw5 yapın satın onu para kazanın sıradan resourcela yapılan silahın bir özelliği yokki millet onlara dünya parası ödesin spawnı olmayan resourceu nasıl çıkarıcaz ? bi çok advanced componentin resourcelari yok cogu serverda bazılarıda zamanında çıkmış ve şu anda piyasada değil zaten adamlar kolay kolayda satmıyolar uzun süre önce piyasadan kalkmış resourceları kendi kullanıp yaptıgı şeyi satıyo hem o kalitede eşyadan az bulunmuş oluyo bu sayede daha fazla para kırıyo herif 260 damageli fwg5 slicesiz olarak soyluyosan onu yapmak cok zor krayt tissue lazım ona ayrıca bi master ws kolay kolay sıradan resourcela silah yapmaz elindekinin en iyisini kullanmaya çalışır ama elinde o en iyiden olmayınca napsın master ws yada master armorsmith falan ol bi ondan sonra anlarsın işin kıl tarafını[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 pop ne kadar zor olduğunu biliyorum işin bikere dehşet para harcanıyor arkadaşım as oynuyor sürekli para veriyorum ama şöylede bir gerçek var gidip bulucaksın olay bu tamam bazı resourcelar yok olanların en iyisi olsun krayt dragon kesmeye gidin vs crafter olmak çok zengin olmakmı demek yani? illa böylemi olmalı?yada şöyle soriyim krayt dragonu öldürenmi daha fazla kazanmalı yoksa onun içinden çıkan malzemeyle silah armor yapanmı?[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish [Bu mesaj Glatheros tarafından 11 October 2003 14:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 güzel bi grup bulmadan krayt kesemezsin elimdeki en iyi ile zaten yapıyorum silahlarımı ama bazı silahları yapamıyosun olay bu resourceu olmazsa kalıyosun oyle sırf componentlerde değil silahın kendisi için gerekli olan bazı resourcelarda piyasada bulunmuyo ayrıca en çok para kazanan class olsun diye bi istegim yok resourcelar bulunsun yeterli istegim o zaten benim[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 krayt dragonu gidipte 2 atst ile kesen adamın hiç bişey kazanmaya hakkı yok gozumde[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Sonucta kazanılacak para bi işe yaramıyoki.Örnegin crafterlar resource alma dışında neye para harcıyacakki.Ben her hafta duzenli olarak gorunusumu ve kiyafetlerimi degisitirim ve bunun disinda hic para harcamam ihtiyaci olana 30'ar 40'ar veririm. Verdigim parayida 3-4 missionla fazlasıyla cıkartırım.Bence oyunda en çok gerekli olan sey inanılmaz pahali,unique yada rare itemların eklenmesi olur.Sırf usendiğimden mission yapmıyorum(2-3 haftadir hic bi gelirim yok) fakat genede maddi durumum iyi sayılabilir.Paraya ihtiyacim olsa satacak inanılmaz sayıda armor segmentlerim ,cok kaliteli hidelarim (oq 996) var. Ekonomi yuzunden bu itemları satma ihtiyaci hissetmiyorum.[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Master CH at Eclipse Wolith Wannabe Commando at Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 yani popun dedigi gibi bide hadi buldun diyelim gezegen gezegen dolasip, buldun sonunda o uretemedigin silah icin gerekli olan parcayi.. eh kalite yok dielim..sen onu urettiginle kaliyorsun, kullanilmiyor eger insanlarin belli "uber dewd" silah seviyesi altinda ise kayip yok oyunda insanlar bisi kaybetmeli diyorum azimle hehe dongu goremiorm[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 said: hilikus, 11 October 2003 14:27 tarihinde demiş ki: ne bilim player economy dedigi sanirim SADECE crafter larin dondurdugu bisey olmamasi lazim...arz talep dongusu ne gore ele alirsak o nedenle butun oyuncular ws leri bunaltip duruyor...elimdekinden daha iyisini yapabilrmisin sorusunu resource kitligindaki butun crafterlar yasiyodur ve deliriodurlar tahminen... groar[hline]*curiosity res-kills* ...mono simdi battle eger combat skilleri alinarak yapilacak bisey ise, o zaman da item, trade de alakali skilleri alarak yapilacak bir sey olmasi lazim. aksi takdirde professionun, skilin bi manasi kalmaz. ws lerin bunalma olayina gelince, olayin bir temeli surda yatar, adam `hebeden daha iyisini yapabilir misin der` halbuki her ws dukkanina en iyi yaptigi seyi koyar, vakta ki eger koymamissa bile o dx/dt zaman araliginda o adamin istedigi seyin probabilitesini hesaplama imkani yoktur. bir experiment point, blaster power handlerde hizi 0.03 dusurebilirken, digeri bunun yerine hizi artirartirip damageyi de artirabilmekte. ayrica arsizlik fena. daha novice marksmanda birkac kutu doldurmus olanlarin dahi cebinde bi 20-30 k para oluyor, adam geliyor bakiyor bir fwg5 e, bakiyor hiz unsliced 2.0, fiyat 6 k. gidiyor baska bir tukkana hiz unsliced 1.7 k. fiyat 12 k. cup aliyor. be hey adam sen o fwg5 i cok cok ilk novice elite ya da hibrid profunu alana kadar kullanacaksin, 0.3 saniyede ne yapican yumurta mi pisircen mutfaga gidip de tasarruf ediyosun. simdi burda o kadar onemli diil alti ustu 6 k fark var ama, bu mentalite yerlesiyor adamlarda, ileride bilmem kacyuz k lik silahlarda da ayni sekilde hareket ediyorlar.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 said: Enginar, 11 October 2003 15:01 tarihinde demiş ki: Sonucta kazanılacak para bi işe yaramıyoki.Örnegin crafterlar resource alma dışında neye para harcıyacakki.Ben her hafta duzenli olarak gorunusumu ve kiyafetlerimi degisitirim ve bunun disinda hic para harcamam ihtiyaci olana 30'ar 40'ar veririm. Verdigim parayida 3-4 missionla fazlasıyla cıkartırım.Bence oyunda en çok gerekli olan sey inanılmaz pahali,unique yada rare itemların eklenmesi olur.Sırf usendiğimden mission yapmıyorum(2-3 haftadir hic bi gelirim yok) fakat genede maddi durumum iyi sayılabilir.Paraya ihtiyacim olsa satacak inanılmaz sayıda armor segmentlerim ,cok kaliteli hidelarim (oq 996) var. Ekonomi yuzunden bu itemları satma ihtiyaci hissetmiyorum.[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Master CH at Eclipse Wolith Wannabe Commando at Ahazi abicim crafter dedigin adamin resource temin etmesi oyle bir para istiyor ki aklin durur. `lan ben kendi harvesterlerimi calistircam` dedin mi bile eger tam kapasite gidersen gunde 10-20 k arasi harcama yapman lazim. bu durumda da zamanin kosmakla gecer, musteriyle ilgilenemezsin. yok `adam gibi ticaretimi yapicam dukkanimda durucam silah kasicam` dersen o zaman da resourceyi bu isi yapanlardan alirsin, onun da fiyati yuksek olur. piyasadan daha iyisini verirsin kat be kat, cunku hem bu isi yapan adam icin istek, insiyatif olur, hem baskasiyla is yapmasina mani olur, hem de ihtiyacin olan resourceyi soyledin mi adam gider bulur kazar. ben is yaptigim adama link-steel lazim dedim, adam kasarlanmis yallah gitti endora, dantuine aradi buldu dikti harvesteri ertesi gun getirdi. ayni muhabbetleri ben yapsam ara ara bul kur toplam 20 k gidis donus vesaire bilet sirf.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar