Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Böyle bir şeyhttp://www.youtube.com/watch?v=2qkNWrhzCwAhttp://www.youtube.com/watch?v=7bArvORJOxE Böyle gidiyor Böyle de poz veriyorum bakın verdim. [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 14:56 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 teknik bilgi ver biraz evladım yuri gagarin gibi ense varmış sende bu arada, protez gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Kaç kuruş bu ? Bi de beni taşır mı ? : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Sağda yazıyor youtubede This is one of the cheapest electric motorcycles you can get in Istanbul. It's around 900$, it's max speed is around 30km and one charge lasts for around 50km. 1500km electric costs around 4$, so it's almost free. Batteries should last at least 4-5 years but i think they will lose performance in 1 year. New batteries are around 150$, dry batteries. It climbs pretty good. It's made in China. Quality is good for a Chinese motorcycle, if it doesn't cause problems that cost more than 200$ for a year, it will prove how useful it is. Now i can see comments saying "duhh, you can get a 50cc REAL motorcycle, get rid of that toy" Well i can't, gas is not cheap everywhere. One gallon of gas is around 10$ in istanbul. And average monthly income is around 600$. Not to forget about the taxes, electric motorcycles doesn't require a license. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Youtubedaki yazıyı ingilizce yazdım türkçeye çevirse birisi ya eheh üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Yok görmemiştim onu okudumda benzin parası aylık 600 dolar, naaptın kemi. Tutmaz o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 asgari maaşımız 600$ civarı olan. aslında 600$ değildir ya, ne kadar ki asgari ücret? [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 15:10 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 average demissin, asgariyi yazmaya gerek yok. [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 15:13 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 585 brüt 419 net :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ha gelirden bahsediyon sen. evet 600 değil, 400 dolar civarında. 1500 km için 4 dolar süpermiş ama. param olsa alabilirdim hemen bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 şu fotoların etrafına neden çerçeve yaparsınız anlamam daha mı karizma oluyor bu arada chem o ense o boyun nedir :S giyotin ile ayrılmaz senin kellen be :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Güzelmiş ama gitmiyo abi bu , ben kahrolur ölürüm uzun yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ben boşuna telekoma kafam girsin demiyorum:b Gerçekte kullanırken daha hızlı geliyor, videolar yavaş gösteriyor gayet. Ayrıca çerçevesiz olmuyor, çok çirkin. [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 15:21 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 chem sen büyümüşsün. :) vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 1500km icin 4 dolar guzel nereden aldın bu aletı kemıkıl? ınsan sıkıldıgında bıner gezer heuh hosmus alternatıf ama hızı falan ne kadar kı? ayrıca motor ehlıyetı gerektırmıyor mu? chem en son karakaslı ufak bı cocuktun,buyumus serpılmıssın. [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 15:22 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Estetik kaygılar taşıyan insanlari seviyorum :p , ama o enseye bence ya harley yada mercedes s serisi gidermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Carrefour un önünde satılıyor bayi var, bauhaus ile birleştiği noktaya yakın bir yerde bulunuyor bayi. çok gürültülü harleyler ya [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 15:25 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Peki Kem nasıl cereyan dolduruyon buna ? Diyelim ki yolda kaldık, teyzenin birine "deyze iki dakka takıverey mi şunu ?" diyebiliyoz mu ? Bi de bi de ne kadar zamanda ne kadar şarj oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 yavaş gidiyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 sarj biterse diye pedal koymuslar zaten farkındaysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 yakında elektrik istasyonları da devreye girer. bence yazlık için ideal bi seçim olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 4-5 saatte doluyor, şarj aleti var prize takıyorsun, aküsü çıkartılabiliyor evde de şarj edersin. Pedal var evet eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 30-35 km pedal çevirmenin nasıl birşey olduğunu bilmediğinizi varsayıyorum ve kaale almıyorum sizi pedal konusunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 60kg motosiklet ile evet 30km pedal çevirmek 2 saat falan sürer. E gitmeyin siz de alakasız yerlere eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 motosikletle degil de bisikletle cok tatlı oluyor aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar