Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Win2K üzerine win98 kurdum geçenlerde. Acaba win98 uninstall etmek istesem neler yapmam gerekir? Tüm izleri gider mi win98'in?[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 "yukarıya" diyelim belki birileri üşenmez de yazar bişeyler[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 cak en temizinden formatı. bAşka türlü olmuyor o windows kaldırma muhabbetleri...[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 :)) yok sana daha kolayindan bi çözüm .. önce c: ye 2000 ve e: ye 98se kuurdun diyelim ( bende oyle) e:windows'u sil .. sonra açilişta ki soru soran ekrani yok etmek için 2000 de çaliştir(run) ' ı seçip . boot.ini yaz... orada 98se ile ilgili satiri sil .. olmuş olmasi lazim sanirsam[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 teşekkür... win98'i fallout'u sesleriyle birlikte oynamak için kurdum da :) ayrıca bilgisayara uzun süre format atmak istemiyorum. İnat ettim temiz tutmaya çalışacam sistemi...[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 hatta bir ricada bulunayım ben temiz bi win2K boot.ini dosyası yazabilir mi buraya? Ordan bakarım gerekli değişiklikleri yaparım falan[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar