Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 3 senedir thermaltake shark kasa kullaniyorum ama artik yaslandi baya bi seyi fonksiyonel degil o yuzden yenisini almayi dusunuyorum thermaltake tsunami dusundum ama turkiyede nerdeyse hic bir yerde yok. turkiye distrubitorleri vega bilgisayar galiba sitelerine baktim 1 2 tane model disinda hepsi yolda veya stokta yok. hic thermaltake kasa alan varmi su aralar ? nerden alabilecegimi bilen ? yada yurt disindan (sanmiyorum ama) turkiyeye yollayan varmidir dicemde kasalar 5 kilo falan kargo canini acitir insanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 http://www.hipernex.com/Ca.aspx?CID=865 tsunami yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 tsunami ariyorum ya, yani kandalf falan cok pahali 350 milyon bi kasaya vermem sonucta masanin altinda duruyo yatarken ses cikarmasin istemiyorum bide sokup takmada sorun olmasin. yokmudur baska biyer. bide hipernex biraz kazikci galiba :) 3 4 sene oncesinin xaser serisie 350 milyon istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Firebal.net geldi, tüm sıkıntı gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 thermaltake bulamadim orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 sıkıntı devam ediyor o zamann =P TT alacam diye zorlama bence kendini, coolermaster in kasalari da cok güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar