Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aforizmlarım vol. 0 part-1


pulkas

Öne çıkan mesajlar

yaklaşımlarım açısından düşünsel olmasada duygusal birikimlerin yolgöstericiliğinde demek isterimki bugün dünden çok farklı yarında dünden farklı olacak.

dün bugün ve yarın.bir dieri olmayacak kadar kısa görünsede dünya aslında dün ve yarından oluşmakta.farkında olsakta olmasakta.bugün bunlardan farklı olsada dün bugündür yarın dünden bir gün.yarını beklerken bugünü kaybetmek, dün olanları analiz edemeyip bugüne kızmak ve yarına hiç ulaşamamak...

bir takım sosyal problemler bir grup mantıksal aksama bir çeşit saçmalayış ve bir tür delirişe sebep verebilmesi olası olaylar bütünlüğünde, anın duygulsal bütünlüğünü yitirip çok farklı bir mantık profili içinde bir an sonrasını düşünmeksizin yaşamak.yaşanır olanı paylaşılır olanla karışıtırıp nasıl olduğu anlaşılmayan bir duruma sebep olmak...

bağıntılar arasında doğru olanı bulabilmek için bağıntılar arasındaki bağlantıyı özümsemek gerekir.bağıntılar arasındaki bağlantı kıldan inceyse onu koparmamak için elden geleni yapmak gerekir.el uzvunun doğası gereği bu kadar kopulgan bi şeyi koparmaktan büyük bir haz duyacaı için gene el ürünü olan bir cihaz üretmek gerekir.el ve beyin arasındaki bağıntı nöronlar arasındaki bağlantıya muhtaç ise bunu fark edememek ancak bir deliye bahşedilmiştir ve deli bu sebepten delirmiştir.


bağırmak istercesine ağzını açar gibi yapmak, içinden geleni dışarı vuramamak kadar acı bir durumdur.canımız sıkıldığında belkide bu yüzden esneriz.

koyun psikolojisi koyunlara özgü bir içsel sesleniştir.aynı köpeklerin duyduu özel frekanslı düdükler gibi koyunların içsel seslenişi ahenkli bir tonda hepsi tarafından duyulur gibidir.öyleki isyankar bir koyun kendini sürüden ayırıp uçurumdan attıında bütün koyunlarda peşinden gitmektedir ve bu onların birbirlerinin acılarını paylaştıklarının en bariz örneğidir.

para alamayacağı hiçbirşeyin olmadıı iddia edilen kaıt yada metalik bir oluşumdur.kim ne zaman nerde icat etti, bu harcarken ancak kimsenin umrundadır ve o da bu durum farkında olduu için kimse para harcamaz.

karanlık bir çeşit korku kaynağıdır.bir çok korkumuz karanlıktan ve karanlıkta kaybolur.karanlık siyahtırda aynı zamanda yada siyah karanlıktır.siyah nasıl bütün renkler için yok ediciyse karanlıkta bütün korkuların başlangıcı ve sonlandırıcısı olmakla şereflidir.

naçizane ruhum bir gün bedenimi terk ederse, alçak bir suç işlemişcesine arkama bakmak istemem.yalnızca olması gerektiği gibi cezalandırılır ve elinde kılıcıyla ölmüş bir asker gibi onurlandırılırsam ruhum ebedi istiraathanesinde huzur ve mutluluk bulur.


minareyi soyan kılıfını hazırlar derken minarede kalan bekçinin evinin soyulmasından bahsedildiği gelir insanın aklına bir anda olsa.minare bekçisinin zengliği tartışma konusu olduğunda tekrar düşünceler o taş yığınına çevirilir ve olayın imkan boyutları minimalist yaklaşımlarla uygun boyutlara indirgenmekten vazgeçilir...



ps:yazım hataları ve dierleri için üzgünüm.gecenin bi vakti garbage olamicak kadar düzgün yazabileceğimi düşündüğüm için buraya yazdım.umarım eğlenirsiniz...(Janis Joplin-Summertime eşliğinde lütfen)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...