Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yokuş yukarı çıkınca yanan hava yastığı göstergesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yarın servise götüreceğim ama önce bir buraya sorayım dedim. rakımı az olan yerlerde yanmayan hava yastığı göstergesi uzun süre yokuş yukarı çıkınca sanıyorum rakıma bağlı olarak yanmaya başlıyor. şimdi bu havayastığı pat diye açılmasın durduk yerde. ne tür bir sorun olabilir ne kadar para isterler ? sorun direksiyonda mıdır ? yoksa gazlı tüpü sıvısı filan mı vardır değişmesi gereken ?
Mesaj tarihi:
Arabaya göre değişir zarek.

Kendi arabamdan örnek vereyim, Astrada direksiyonun içinde CIM denen bi kontrolör veya beyin vardır. CIM direksiyon üzerindeki kumanda butonlarını vs kontrol eder. Ayrıca Immobiliser de bildiğim kadarıyla CIM den kontrol ediliyor.

Bunun dışında ECU denen aracın diğer fonksiyonlarını yürüten bi beyin daha vardır.

Senin araban nedir bilmiyoruz. Yazarsan belki o aracı kullanan birisi daha açıklayıcı bi yorum yazabilir.
Mesaj tarihi:
ya bu araba kesinlikle her koşulda toplu taşımadan 20 kat pahalıya denk geliyor dizel filan da olsa vergisiydi şusuydu busuydu derken. aldığımdan beri her ay bir masrafı çıkıyor. pejoların dandikliğinden midir yoksa ben mi çok hunharca kullanıyorum anlamadım. bir gün kapısı kapanmaz, bir gün ön sol far gider, ertesi gün ön sağ far gider, öbürsü gün cam aşağı inerken gıcırdamaya başlar, başka bir zaman direksiyon sola çekmeye başlar, başka bir zaman arka farlara su dolar, durduk yerde bagaj kapağı bozulur ama şimdiki arıza deli etti 449 ytl dedi adam nedir ya 449 ytl iyice sinir oldum. 450 de bari.
Mesaj tarihi:
said:
benimde sol ön tekerlek rulmanı zarar görmüş 450 ytl dedi adam.bide izmirde yokmuş.yarın opel türkiyeyi arıcaz :S

Senin değil arabanın =)))))
Mesaj tarihi:
bırak adam bütünleşsin :D

Bizim de kangoo 80 km ile giderken, yokuş aşağı ve hafif virajlı, otoyolda, bi de üstüne trafik içinde, sol şeritte stop etti. Peder nasıl panik yapmadan çalıştırdıysa çalıştırdı aracı tekrar, sonuç olarak halen buradayım :D o arabayla o hızda kaza yapsak pek hoş olmazdı sonuç heralde...

Fransız arabalarında elektronik olarak ne varsa hepsi ayrı dandik oluyor...
(bizdeki sorun da elektronik bi hede yüzündendi de hatırlamıyorum nedir.)
  • Yeni Oluştur...