Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köksal Toptan'ın Meclis Başkanlığı hakkında düşünceleriniz

Aegean

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar, öncelikle başlamadan belirteyim topici bir partiyi veya kişiyi yermek, ya da bir diğerini yüceltmek amacıyla açmadım, siz de buna dikkat ederseniz sevinirim.

Benim gözlemlediğim ve araştırdığım kadarıyla başarılı denebilecek bi politikacı, avukat kökenli olması da subjektifliğini destekler nitelikte gibi. malesef yaşımdan ötürü önceki milletvekilliklerindeki duruşlarını, söylemlerini bilemiyorum, hem onu tanımak hemde şimdiki duruşunu anlamak üzere açtım topiki. bilgilendirirseniz sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

gaz mısın? nickimi bile doğru düzgün yazamamışsın. Bi de benim yorumumu da sen eleştirmişsin.

Yazdığım şeydeki nedeni göremediysen ben napiim...

edit : 2 keredir konuyla alakasız msj olmasın; Arınç'ın gitmesi benim de hoşuma gitti açıkçası...

[ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 23:09 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ne var yahu birinin eşinin başı açık diye hoşuna gider birinin taharet musluğu kullanıyor diye birinin panjurları pembe diye kime ne bundan herkes istediği yorumu yapmakta özgür bence de imaj açısından daha iyi başının açık olması.. kendisi açısından diyeceğim birşey yok akp sevmediğim görüşlerin toplandığı bir parti zaten ne çıksa farketmez benim için.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayırlı olsun ne diyelim, başkan vekilide CHP'den rahmetli Uğur Mumcu'nun eşi Güldal Mumcu olmuş. Zaten çok önemli oturumlar dışında sık sık vekiller açıyo oturumları (zamanında Kamer Genç'i az görmedik bu yüzden:D) ben sevindim açıkcası herhangi partiden olması onemli deil ama oturumları bi bayan vekilin yapması hoş oldu.
Hayırlı olsun meclisimiz için.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
avukat kökenli olması da subjektifliğini destekler nitelikte gibi.

Objektifliğini destekler olmalı bence=) Kaldıki mevcut durumda objektif düşünebileceki herkesin fikrini dinleyip anlayabilecek birine ihtiyacımız var. Türban meselesinde Mr_Hand e katılıyorum, ülke imajı şu an çok önemli. Ilımlı İslami Cumhuriyet tanımlaması bile geçti, ülke en azından temsilen modern ve laik gösterilmeli(Ciddi kuruluşlar-yabancı "ciddi" medya- zaten görünüşe değil hareket ve sözlerine bakacaktır fakat daha cahil veya ciddi olmayan kesime hitap eden tabloid gazetelere dalga konusu olmamamız engellenecek)

Kendisini hiç tanımıyorum, umarım laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti'ne yakışır şekilde hareket edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

pardon karıştırmışım =] yani türban mevzusu sadece cok geçersiz bi imaj olarak etkiliyor bence yoksa yabancı medya ayrımlarını çoktan yaptı yani sağcı muhafazakarlar vs. solcu laik azınlık diye, ha şu açıdan seviniyorum meclis başkanımızın eşi bir suç(burdan da tartışma çıkmasın, doğrudur yanlıştır demiyorum ama şu haliyle suçtur.) işlememiş olucak. yoksa hiç bi insanın davranışlarını bir başkasınınkine göre değerlendirmek doğru değildir bence. arınç konusunda pek katılamıyorum malesef, şimdi keyfi bakanlık peşinde koşturuyo, en azından meclis baskanıyken göz önündeydi yemiyordu.

konudan da sapmışız baya, ama baska bilgi verebilcekte yok heralde köksal toptan hakkında
Sosyal ağlarda paylaş

eski bir siyasetçi,başarılı bir politikacı.
bir iki bakanlık yaptığını biliyorum.

pas attılar bence,yani bu kadar halk desteğinden sonra abdullah gül'ü aday göstermemeleri çoğu kişinin de partiden oyunu çekmesidir,ben bi düşünürüm yani ne oluo lan diye,mutlaka tayyip kal'a alacaktır bnu da.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...