The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 olmus bırsure once (2 gun kadar once) ... 1. oyunu bılenlere cok benzer oldugunu soyleyebılırım ... fark olarak HMM tarzı stratejık ekran olayı kaldırılmıs yerıne ... RPG sayılabılecek arkadan gordugumuz bır char ın gorevlere gıdıp dolasıp duel etmesı halını almıs ... grafıkler gayet duzgun ... duel ler 1 dekın cokda farklı egıl gıbı geldı bana ... dual balance ı hakkında pek fıkır sahıbı olacak kadar oynayamadım ... 2 cd ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 yarin aliyim bari[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Oynadım biraz ilerledim. İdare eder gibi ama combat lar bir süreden sonra bayıyo ve çok çok uzun sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Summoning olayı sadece.Level 12 olmuştum oyunu bitirdiğimde. FEna dil oyun başta çok sarıyo ama çok oynayınca dueller bayıyo biraz,hep aynı şeyler olduğu için[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar