toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 1000 lira civari dedim alet icin iyice costunuz kardesim ya, yok mu daha ucuza toplayip abartili oyunlar disinda rahat edebilecegim bi pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 yeni sistem topladım, ve ekran kartı olarak da palit 8600 gt sonic aldım 1.5 ay kadar önce.. şimdiye kadar zorlaymaadım kartı, çok memnunum. halo 3 (çıkıyo mu pc ye bilmiyorum bile) çıkar çıkmaz full grafiklerle oynicam demiyosan tavsiye edeirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.8 GHz (190+kdv) ASUS M2N-SLI DELUXE nForce570 (170+kdv) CORSAIR 800 MHZ (1GB X 2) DDR2 6400 RAM (168+kdv) ASUS EN8600GTS SILENT/HTDP/256M (286+kdv) bu fiyatları vatanbilgisayardan aldım ama bimekstede bulabilirsin, kasayı da kendi zevkine gore 450 wattlık biseyden sec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ne halo 3 ü ya eksik olsun :) dedim zaten daha önce de oyunlar konusunda psikopat biri değilim, hepsini oynamam şart değil ama şu anda elimde bulunan pc ile de hiçbişey dogru duzgun oynanmadıgı için beni rahatlatacak birşeyler arıyorum. en azından su anda piyasada olan oyunları zorlanmadan calıstırsın istiyorum %100 grafiklerle oynamanın peşinde de değilim. 8600 önerisi için saol fizban. delirium amd işlemci pek düşünmüyorum, paraya kıyar 6550 ya da 6600 intel alırım onun yerine. anakart konusunda kafam cok karısık. dd3 destekleyen cok az var ve cok pahalılar. ddr2 ve sata2 destekleyen bir kart alıcam ve overclock düşünmüyorum. buna uygun c2d işlemci yerleştireceğim orta seviye bir kart da tavsiye edin valla başka bişey sormayacam ^^ edit: bu arada delirium tavsiye ettiğin anakartı neden secmem gerektiğini de söyleyebilir misin, çünkü gerçekten hiç anlamıyorum anakarttan digerlerinden farkı nedir? [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 11:49 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bu islemci 6550den de 6600den de daha iyi, mantıklı olmak dısında intel saplantım var diyosan sana kalmıs, yıllardır aynı islemciyi uzerine 100 dolar fark koyup satıyorlar. bu anakartın olayı nforce570 cipsetli olması, nforce anakartları biliyosundur belki. hem performans olarak cok iyi hem de amd islemci ve nvidia kartlarla iyi gidiyor. [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 13:27 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 valla saplantı değil de bugune kadar kendim de cevremdekiler de hep intel kullandıgı için diyelim. ama dediğin daha iyi ise tabi durum değişiyo, baya bi bilgisiz kalmışım donanım konusunda :/ neyse fikir olusturmam da baya bi yardımcı oldunuz, sistemi toplamaya basladıgımda tekrar uplarım ben bu baslıgı gerekirse. su anda kafamda 256bit lik bir ekran kartı almak var, işlemci ve anakartı da ekran kartına en uygun şekilde seçicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Aslında şuan intel in son model işlemcileri AMD ninkileri baya geçmiş durumda. Ama yine de çok ama çok uçuk fiyattalar bence, tabi anakart+işlemci kombinasyonundan bahsediyorum. AMD iyidir boşver sen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 amdnin ust modeli yok, o yuzden powergamer abiler kullanmıyor, kullanmadıkları icin de onermiyorlar dogal olarak. bir de ekran kartı uzerinden bilgisayar toplarsan cok yanlıs yaparsın, islemci ve anakartla baslanır sonra cipsete uygun bisey konur dicem atiyle uyumlu cipset falan kalmadı nerdeyse, 50-60 dolarlık bisey almicagına gore nvidia tercih et. review falan kurcukla surdan http://www.tomshardware.com/graphics/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 8800GTS al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 iyi de ekran kartına gore pc toplamak zorundayım. oynayacagım oyunları calıstıracak ekran kartım olduktan sonra zaten işlemci ve ram im bana geri kalan işlerim için fazlasıyla yeterli olacak. ama anakartım ve işlemcim güçlü olup da oynadıgım oyunlarda işkence çekeceksem ne anladım ben o işten :) neyse anladıgım olay su ki bu 3lü nün dikkatli seçilmesi gerekiyor. ben de oyun oynayacak biri olduguma gore ekran kartımın da saglam olması gerek. yani en azından 256bit olsun ki beni tatmin etsin, kaç senedir oynamak isteyip de oynayamadıgım oyunları oynarın en azından. yeni ultra über oyunları da oynamam artık ne yapayım yani. 8800gts dusunuyorum da işte intel e6600 den aşagısı kesmez dediler. Delirium senin önerdiğin AMD 8800gts den tam performans almamı saglar mı nforce anakart ile birlikte? [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 18:03 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 8600gts 8800 degil simdi onem sırasına degil uyumluluk sırasına gore topluyosun, cunku herseyi anakarta takıcaksın sonucta. istesen de istemesen de ekran kartı oncelikli core bilesen degil. yani once saglam bi altyapı oturtmalısın ki binanı dikesin diye anlkatayım eheh 8600gts icin bi kac review okudum ve etiketinin hakkını kesinlikle veren bi kart, 8800gts eheh piyasadaki en iyi kart olabilir ama arada buyuk bir fiyat farkı var. biz mid-range bir kart bakıyoruz ve dx10 kartlar arasında en iyi benchmark sonuclar 8600gtste. simdi millet duydugunu konusur ama ben benchmark sonuclarına gore konusuyorum (ne pazarlıyosam artık), neden cunku su sıralar amd epey bir borcta ve reputationları acayip dustu, dogal olarak da millet bir guvenilebilirlik iluzyonuna dusup intel alıyor. daha sonra eger overclock hastasıysan adam gibi bir power supplyle ve abit anakartla guzel bi overclock da yapabilirsin ekran kartına ve islemcine, coook da kral olur ve fiyat/performans oranının dibine vurursun. ucuza kombine bir sistem kurmak varken ekran kartına servet harcayıp islemci ve anakarttan kısmak sık yapılan bir hata, islemcin duzgun bir hıza elvermedigi surece milyon tane kaplama yapmıssın ne yararı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 O da doğru aslında Delirium =) Barcelona chipsetli AMD işlemcileri çıkacakmış Eylül, Kasım gibi. Bunlar HT3 lü olacaklar, HT3 destekleyen anakart bulamadım ben ama ona göre ürün çıkartacaklardır muhtemelen. Ayrıca Dual Core 6400+ lar da bunlarla beraber çıkacak ki muhtemelen bundan alıcam ben. Yanına da MSI K9N Ultra + 4 Gbyte (2x2) DDR2 800 Mhz Kingston HyperX ve de gelince G92, 9800GTX veya 9800GTS =) Senin sisteme gelince E6600 ler gayet güzel performans veriyo AMD'nin x2 6000+ üyle başa baş gibi. Ekran kartlarında şöyle bi yamuk yaptı nVidia. Çoğu donanım inceleyen forumlarda (yabancı, yerli) şuan piyasada olan tüm DX 10 ekran kartlarının DX 10.1 i desteklemeceği şeklinde. Yani driverla falan da düzeltilemiyecek donanımsal birşeymiş. He dersin daha DX10 oyun göremedik adam gibi ne diyon sen.. sen de haklısın. Ben yine ekran kartı için bekleme taraftarıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bekleme demiyorum, ama ne kadar bekleyecegin belli degil cunku nvidia kafasına gore kart cıkartıyor ati coktu gitti yani geri gelir misi baska bi konunun konusu (?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Şöyle link vereyim 6400+ ve Barcelona chipsetiyle ilgili: Tık ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 o degil de club ne ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bu arada set arkadaslarımdan ozur dileyerek bir duzeltme yapmak istiyorum piyasadaki en iyi kart 8800gts degil gtx olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ultra var bi de tabi, satanı görmedim. Ama amerika'dan getirtmiş birini tanıyorum, inanılmaz büyük bir para kaybı eğer g92 denildiği gibi kasım aralıkta çıkacak olursa. club ne bu arada [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 22:36 tarihinde, Tarist tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bazıları icin hardware araba misali masturbasyon amacı gibi bisey, onu alıyım oyun oynuyum degil de onu alayım 7 tane ledi olan kasama koyayım camından izleyeyim falan [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 22:40 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ilk defa duyuyorum club'ı. çok iddialı geldi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar