Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Arkadaşlar anakartımbudur. Sitede "3800+ veya üzeri işlemci desteği" yazıyor, şimdi "veya üzeri işlemci desteği" kafamı karıştırdı. AMD ATHLON X2 gibi bir işlemciye geçmek istiyorum şuan ki 3000+. Anakartım kaldırabileceği en iyi işlemciyi öğrenmek istiyorum zahmet olmazsa. Ayrıca mart gibi çok sağlam bir ekran kartı almayı düşünüyorum, çıkarsa geforce9 serisinden veya 8800gts (640) gibi. 3 veya 4 gbyte DDR400Mhz li bellek olacak. anakart üstünde. Böyle bir sisteme yaklaşık olarak kaç wattlık bir PSU yeterli olacaktır ? Bir de PSU ların amperlerinden falan bahsediliyor forumlarda, buna dikkat etmeli miyim ? Şimdiden teşekkürler ^^ [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 13:35 tarihinde, Tarist tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 yazıyo orda zaten X2 ile uyumlu olduğu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Evet biliyorum zaten onu ancak uyumlu olduğu en yüksek işlemciyi öğrenmek istedim. Anakart DDR400 desteklediği ve de 939 kodlu olduğu için anakart ı değiştirmeye karar verdim zaten şu 2 saat içersinde. Yine de teşekkürler =) [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 15:58 tarihinde, Tarist tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Şimdi alacağım yeni; Anakart:MSI-K9N ULTRA-2f İşlemci: AMD-ATHLON 64 X2 4800+ AM2 Bellek: KINGSTON HYPERX-2 GB DUAL DDR2 800 Öncelik bu 3 ünde olacak. Daha sonra kuvvetli bir PSU almayı düşünüyorum ve en son olarak da Ekran Kartı alacağım 9 serisi çıktıktan sonra. Şimdi benim sizden istediğim anakartı, işlemciyi ve ramleri incelemeniz, nasıl bulduğunuzu yazmanız varsa başka önerileriniz. Hani bütçe var da çok zorlamak istemiyorum. Ayrıca PSU için de öneri bekliyorum ve Amperle ilgili sorumun yanıtını bulamadım başka bir yerde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 intel işlemci almanı tavsiye ediyorum anakart + cpu komple değiştireceksen... amd alıcaksan biraz beklemek daha mantıklı... ekran kartı için de 9 serisini bekle.. [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 17:02 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Bir de eski parçalarımı nerde satabilirim ? İstanbul'da oturuyorum yazıcıoğlundaki dükkanlar hala 2. el alım yapıyorlar mı ? eski ürünler şöyle olucak yenileri geldiğinde: Anakart: K8N Diamond İşlemci: AMD Athlon 3000+ 1.8 Ghz oluyor sanırım. RAM: 2 adet 1 Gbyte DDR 400 Mhz Corsair marka PSU nun markasını hatırlayamıyorum ama 420 Watt birşey. Eğer bunları da değerlendirebilirseniz sevinim, ne kadar eder falan baabında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Sağol mesajın için ancak başka bir parçayı önerirken o parça için yorum yaparsanız veya neden bunu seçmediğinizi söylerseniz daha güzel olur. ^^ Anakart+İşlemci+RAM lerin 650 YTL yi geçmemesi tercihimdir. Bir de 2gbyte RAMkesin olsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Şimdi baktım da intel le hesap baya uçuk çıkıyo, AMD daha iyi sanırım benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar