Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kenan Sofuoğlu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adına başlık açılmamış olmasına pek şaşırmadım, neden veremediğim, medyamızın ısrarla bu adamı görmemesi..

Kısaca tanıtmak gerekirse 1983 Adapazarı doğumlu, memleketinin plaka kodu olan 54 numarası ile yarışan, kaskında trafik kazasında ölen abisinin ismi Bahattin yazan, 17 Ağustos depreminde enkaz altından çıkarılan, Türkiye'de hiç destek bulamamasının, hatta pist kiralayacak parasının olmaması sebebiyle saçma yerlerde yarışlara hazırlanıp elini kolunu kırmasının neticesinde Almanya'ya kaçmış ama şampiyonluklarında Türk bayrağını gururla taşımış yetenekli, güzide bir insandır kendisi.

Bu sezon Supersport şampiyonasında sezonun bitimine 3 yarış kala şampiyon olmuştur kendisi. Ayrıca çıktığı ilk Supersport yarışında 3. olmuştur. Bunun yanında benim bildiğim kılpayı birinciliği kaçırıp elde ettiği ikincilik var Superstock (FIM)'de.

Önümüzdeki sene 1000cc de Kenan. Medyamız neden bu adamı özellikle görmezden geliyor acaba, tamirciyken, Türkiye'de hiç imkanı olmayan bir sporda dünyanın sayılı kişilerinden biri olmuşken, anlamıyorum..

[ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 05:43 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
çıktı haberlere filan ya hatte rte ye kaskını filan verdi öyle bi seramoni yaptılar da su kesintisi, cumhurbaskanlığı türü şeyler daha cok mesgul ediyor gündemi. konu dısında da topici acıldı galiba ama bu kadar bilgilendirici değildi tabi. teşekkür ediyoruz efenim
  • Yeni Oluştur...