Gawain Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 arkadaşlar ya benim inanın pek vaktim yok rica etsem bana iş elbiseleri ile ilgili bir applet ve logo lazım firma ismi ayteks tasarım konusunda kafaniza gore takılın. ilgilenen ve yardımcı olan herkese teşekkürler. msn : [email protected] contact icin icq : 293780965[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965 [Bu mesaj Gawain tarafından 14 October 2003 15:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 okk pls b@bs th3 k3nk abi plss[hline]Come On! It's On! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 bir insan nickini bukadar yansitamaz ya, inanilmaz... neyse, googleda image taramasi yaptim, cesitli seyler cikti, benimde pek vaktim yok, ancak olanlar referans olarak kullanabilir, burda.[hline]Best trick the Devil ever played....was convincing the world he didn't exist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar