Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Joana nın guide ı tarzı birşey varmıdır ? Outlands de, level 64 oldum ve çok tıkanmış hissediyorum, bir çözüm veya başka birşey, Joananın outland guide ı çok kötü (v1.00), başka bir guide var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Nagrand'daki hode base'i , Hunters Camp (kuzeyde) ve Consortium Basei(Halaa'nın sol tarafında kalıyor.Buralara uğramadıysan gitmen gereken yerler bunlar o lvl için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 64de nagrand? Önce terokkarı bitirsin öle... TErokakrda büyük kalenin sol altında bi Drenei kampıda var. Acaip beleş questler. Sonrada nagranda geç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 mailini yaz atayim bi ara eve gittigimde 5.63mb heralde gider mailla :D deneriz olmazsa msn de yazarsn joannın horde u var outlands icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungoliant Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Ben sırayla haritalardaki tüm questleri yaptım yetti. Zangarmarsh ve Terokkar'dan sonra Nagrand'daki questler bitti, Blade's Edge'de bir tane quest yaptım 70 oldum. ;-) (Netherstorm hala açık değil bende, sadece Meeting Stone ve çevresi açık ;-) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Bencede ya en güzeli... Tüm questleri yapa yapa gitmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Bone wastes den tiksiniyorum. bir haritada her yerde mob olur mu arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar