beybin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 13:39 tarihinde, beybin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 wuah.. super.. arkadaş obur ha... aklıma hemen şu çizgifilmlerde telefonu yutan köpeği kaldırıp köpeğün midesine doğru bağıra bağıra konuşmaya çalışan elemanlar geldi. şaka bir yana çok iyi olmuş gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 ben de beğendim, thumbs up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 fikir cidden cok basarılı cok beğendim de uygulama daha iyi olabilir gibi geldi bana zira 2. fotoda telefon kabloları olmasa telefon olduğunu anlamam baya bi sürecekti yani :) ışıkla ilgili sorun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 eet o iyi fikir mesela telefonu ve kabloyu renkli yapardın, cılız bi kırmızı belki, biraz dikkat çekmeye yetecek kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 kız => Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar