karpuz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bilgisayar dan koku geliyodu açtım baktım kasanın fanından gelio onu da açtım baktım orda bişey var böyle içinden sıvı çıkmış mavi bi silindir içinden kahverengi sıvı çıkmış kasanın değişmesi lazımdır diimi heralde? bilgilendirin beni canlarım![hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bilgisayar çalışıyorsa sorun yok :P *!cahilce yaklaşır*[hline]You are all Claustrophobic in your skins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 kasanın fanı derken sanırım power supply ı kastediyorsun,iflas etmiş :) yenibir psu almalısın. bu arada bilgisayarı bu şekilde kullanman donanımına zarar verebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 kasanın fanı derken ps in altındaki normal fandan bahsediyosan çıkar at gitsin çalıştırmaya devam et sora bi fan alırsın yok ps den bahsediyorsan yenisin al ki zaten çalışmıyordur en güzelini deep-night söylemiş sonuç itibariyle[hline]Tyler_gs : merhaba baaluo nickinin anlamı nedir besiktas ataturk anadoluyla bi alakası varmıdır? [Bu mesaj baaluo tarafından 13 October 2003 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 acil bi şekilde yeni ve kaliteli ( paran varsa 14-15$lıklara rağbet etme 40-50 $a 400w lik al bi tane ) bir powsupp al.. zorlarsan board yanmasi , hdd yanmasi(başıma geldi) , cpu yanamsi , ekran karti yanmasi (arkadaşin ekran karti tamircide adam tokatlayip aha çalişio dedikten 1 dk sonra alev aldi) vb yüksek $ maliyetli kazalara sebep verir... cidden cimrilik yapmayip powsupp i pahali almak ( uzun süre açik birakicasan , örn ben 1 ay hiç kapamadim :) ) herzaman daha mantikli ..[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ya bu arada benim cd-romdan cd takınca saat tiktaklaması gelior sorun nedir eger ki sorun varsa tamiri mumkun mudur kaca mumkundur ? Amma cok soru sordum ? Di mi ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 60 dolarlık da kasaydı elan vital mı ne ondan anlamadım gitti... ki 10 saattir falan açıktı bilgisayar çok değil...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 kasayı yeni mi almıştın? eğer garantisi devam ediyorsa aldığın yere götür psu yu ithalatçı firma yeniler. bazen üretim hatası olabilio çünki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar