Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Bu sene grafik tasarım okumaya başlıyorum,çok heyecanlıyım. Yıllardır hayalini kurduğum bölüm. Derslerle ilgili bazı sorularım olacak,cevaparsanız :) İlk sorum,ben desenim çok iyi olsun istiyorum. Okulda resim dersleri devam edecek dimi? Figürü geliştirmeme falan yardımcı olacaklar umarım? Diğer sorum ise ilk sene okutulan şu dersler nedir,neler yapılır açıklamanız. Temel Sanat Eğitimi Dijital Ort. Temel San.Eğit Yazı Tipoğrafi Modelden Resim Teknik Resim Fotoğraf Genel Sanat Tarihi Bilgisayara Giriş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 okul ne_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Büyük ihtimalle Maltepe Üniversitesi Burslu. Eğitimi iyiymiş,hocalar falan sağlam. Ama belki Marmara'yı kazanırım bir ihtimal,belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar