GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 satan varsa ozelliklerini acik yazarsa sevinirim[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ramli dediğin sabit memory si olan heralde de o nas babadan kalma emektar oluyo yeni çıktı onnar yani çok yeni deil de 3-4 yıl
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 babadan kalma uyar ozelime fiyat ve nerede buluşabilcegimizi yazarsan sevinirim[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 istersen ben benimkini satıyım creative nomad II mp3 player 64mb var. Ne kadar verirsin?[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 60milyon cok az beah[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 110 dolara i river imp 150 mi veririm[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 walla o zmn nomadleri kacirmayin derim o fiyata bende var 96 mb gayet hosuma gidiyo[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 satan arkadaşlar fiyati belirtsin cok az cok fazla ile gereksiz cumleler sarfetmiyelim (kızmayın pls) :D[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 haklisin tabi dukkanin onunu kapiyoruz[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 nomad satan varsa bende alabilirim öms atınız fiyat verip..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 satarım belki de 65 milyona da satmam yani. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Öne çıkan mesajlar