Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Egzama sorunu


phoebe

Öne çıkan mesajlar

7 aylık golden retriever cinsi fidel isimli oglum da egzama tekrardan ve ciddi bi sekılde bas gosterdı.hıc bıse kalmamıstı ama bı anda patlak verdı bununla ılgılı paylasımlara cok sevınırım
--saygılar [spo] http://img253.imageshack.us/img253/5114/dsc0034zp7.jpg[/spo]

[ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 00:03 tarihinde, phoebe tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hgangi mamayi kullaniyorsun?

tavuklumu yoksa kuzu ve pirinclimi.

sicak aylarda tavuklu mama egzamaya neden olabiliyor bazi kopeklerde.

tavuklu ise hemen kesip kuzuluya don, ayni zmnda veterinere gotur buyuk ihtimalle ilacli suyla yikayacaklardir oncelikle.

[ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 00:37 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim erkek arkadaşımın da golden cins köpeği var aynı şekilde egzama sorunu oldu bir süre. en son sorunu mamadan kaynaklanıyordu. mama aldıkları yer sahte mama satmış onlara. mama değiştirince iyileşti. bir de yaralara batikon sürüyorlardı veteriner tavsiyesiyle. bence veterinere götürmelisin en kısa zamanda, çünkü zamanla yaralar genişliyor, yayılıyor ve hayvan fazlasıyla eziyet çekiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mamayı zaten özel kullanıyorduk royal canin in exclusive proteins diye bı maması var boole .ta ..ka allerjısı olan köpekler icin onu kullanıyoduk bayagı azalmıstı iki gun veterıner su mamayı da bı deneyebılırız artık dedı yedı anında patlak verdı her taraftan..ayrıca soludugu seylerden de allerjı olabılıyormus..mesela bazı agac polenlerı fılan..gıttık dun veterınere muayene ettı krem surmekte pek bı amacsız kalıyo cunku tuylerden ulasmıyor yada yalıyor kremı..bekleyıp gorecegız sonuc olarak aynı mamaya devam 1 hafta soora kontrol dedı..ısın bır tek ıyı yanı var boole kıpkırmızı kanlı bı seklı yok daha yenı baslıyor gıbı ama bı cok yerde..
ilginize tesekkurler tekrar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...