Fiulus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Notebook'uma format attıkdan sonra (İşletim sistemi cd'si ile) nedenini anlamadığım bir sebepten ötürü ağ bağlantılarını ve yerel ağ bağlantısını oluşturamıyorum. Wireless kapsamındaki tüm modemleri görebilmeme rağmen, ne wireless ile ne de ağ kablosu ile nete giremiyorum. (Zoom X6 model modem sahibiyim) Bilgisayar ileri seviye bir hesap makinası ve belge hazırlayan bir alete döndü resmen :/ [spo][/spo] [spo] [/spo] Tekrardan internete girmebilmem için neler yapmam gerektiğini "şuraya gir şunu yap bla bla... " şeklinde adım adım tarif edebilirseniz sevinirim... [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 11:57 tarihinde, Fiulus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ag kablosunu takınca hala ağ kablosu takılı değil mi diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Aynen öyle. Ne yapacağımı şaşırdım artık :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 sürücülerden kaynaklanıyor olabilir sorunun. bilgisayarım > sağ tık > özellikler > donanım sekmesi > aygıt yöneticisi oradan ethernet bağdaştırıcını silip bilgisayarını yeniden başlat. tekrar başlattığında donanımı bulacaktır, sürücüleri otomatik yükleyip bir daha dene bakalım. olmazsa sürücülerin daha güncel versiyonlarını internetten indirmeyi bir denesene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar