Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 22 yalında bi bayan için fotoğraf makinası alıcam. ama fotoğraf makinaları hakkında öyle aşmış bir bilgim yok.onun için önerebiliceğiniz fotoğraf makinaları neler var? fiyatı 400ytl ye kadar çıkabilir...(ama 20-30ytl flnda aşabilir fiyatı,lakin daha üstü olmasa iyi olur). ben genelde canon bakıyorum ama sizin düşünceleriniz neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 abi 23 yaşında olsaydı minolta önerebilirdim ama 22 yaşındaymış, yaşla ne alakası var lan makinanın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 genç kafası basıyo elektronik şeyleri kullanmaya anlamında:D. yaşlılar çünkü beceremez fazla teknolojik şeyleri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 canon a550 alabilirsin sanırım. a570 var bir de herhalde tam hatılamıyorum.. onun dışında fuji f31 var dehşet bişeydir. ama türkiyede bulması zor galiba. sen makinede ne özellikleri olsun istiyosun onları söylesene bi? arkadaşın makro falan çeker mi? gece çekimi yapmayı istermi falan... ona göre bişeler bakılırı daha kolay olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 valla aldık bile makinayı canon ixus wireless güzel alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ixus un hangisi? güzeldir ixus lar. güle güle kullansın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ixus wireless diye geçiyor.rakamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 sağa sola döndürünce ekrandaki resimde deiştirio yönünü böle iphone gibi enteresan güzel bi alet..ama arkadaşımdaki ixus çok kırmızı göz yapıodu umarım olmaz o iş..gerçi düzeltilio artık rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 evet döndürüncefln resimde dönüyo.kırmızı göz yapmadı neredeyse.yada benim dikkatimi çekmedi pek. bitek wirelessını birebir bilgisayarla bağlamayı beceremedim.router üzerinden oluyoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Yeni topic açmayalım biraz daha makul fiyata neler alabiliriz.Amerika'dan gelicek abime sipariş vericem.Ordan 100-150$ a ne alabiliriz? performans fiyat oranına göre biraz tavsiye verebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 kameranın ayarlarında kırmızı göz düzeltme olayı var zaten.. kurcalarsan görürsün.. ama o zaman önce ufak bi flaş daha sonra normal flaş patlıyo. noluyo falan olmayın sonra :) amerikada fiyatları bilsem yardımcı olurdum da fiyatlar ne durumda bilmiyom ^^ ama o paraya pek kaliteli bişe olmaz gibi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 işte ona rağmen yapıodu arkadaşınki..gözlerim acıodu yine kıpkırmızı çıkarıodu. flaş objektife yakın olursa olur o problem. genelde dahili yazılımla düzeltilir. Fuji f30 e bakabilirsin,Freyja çok methedilen bir makine. Çok kaliteli bi sensörü var, gece performansı harikaymış diolar. Şekil olarak tipsiz bir makine bence, ama kalite olarak çoook olumlu notlar almış. En iyi point and shoot makine olarak gösterilior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Bende daha bugun Canon Powershot A550 aldım. Çok bir kullanma fırsatım olmasada su anda evde 2, deneme çekimi yaptım ,gayet basit ve kaliteli bir makine. Fiyatıda Teknosa'da 2 gblık Sandisk kartı , çantası ve şarjlı pil setiyle 384 lira. http://www.cameras.co.uk/camera-reviews/canon-powershot-a550.cfm http://reviews.cnet.com/digital-cameras/canon-powershot-a550/4505-6501_7-32314543.html?tag=prod.txt.1 Burdaki incelemelerde de zaten yorumlar olumlu, ucuzu fiyata kaliteli görüntü arıyorsan makul bir şeçim. 1 tanede örnek resim koyuyum. [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 23:36 tarihinde, CoolRider tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 güle güle kullan.. makine sağlamdır :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 said: Fuji f30 e bakabilirsin,Freyja çok methedilen bir makine. Çok kaliteli bi sensörü var, gece performansı harikaymış diolar. Şekil olarak tipsiz bir makine bence, ama kalite olarak çoook olumlu notlar almış. En iyi point and shoot makine olarak gösterilior. bir de f31 fd var... o da yapılan review e bakılırsa süper.. ama fotoğraf makinesi alırken ne için kullanacağınızı düşünüp ona göre araştırın da alın.. mesela ben makro falan çekmek istiyordum, o yüzden makro mesafesi iyi olan bi makine tercih ettim vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Canon PWRshot A550 de bugün keşfettiğim bir özellik videoları avi olarak çekiyor. Bu bir artımıdır bilinmez ama kalitesi fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 hepsi avi olarak çekiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Benim bundan önceki dandik casioda ve sanyo da problem varmış o zaman çünkü .mov olarak çekiyolardı. Üretim hatası... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 avi formatında çekilen videolar kaliteli olurlar ama malesef çooook fazla yer tutarlar.. mpeg4 tercih edin eger video çekecem ben diyorsanız.. ama fotoğraf makinesinde video çekimini hiç bi fotoğrafçı tavsiye etmez. sensöre zarar verirler uzun vadede.. video çekecekseniz gibi bi dijital video recorder alın.. fotoğraf makinası almayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 samsung NO serisi güzel NO3 NO7 NO10 var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 o seri NV olmasın? ben bi seri biliyorum o da NV serisi.. onun dışında NO serisi duymadım :/ ama fena aletler deil onlar.. tabi reviewlara da bakmak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 oper haklısın NV serisi o ben yanlış hatırladım bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Onlar multimedia fotoğraf makinesi olarak geçiyor sanırım alet mp3 çalabiliyor. Ve görüntü kaliteside fena deilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar