Mille Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Şimdi yardım isteyeceğim konu şu; digital fotoraf makinesinden nasıl web cam yapabilirim modeli: kodak easyshare c743 usbden bağlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 kodak easyshare ler webcam olarak kullanilamiyor :/ ama biri korsan firmware yazdiysa bilemem, ben bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 tüh ya:/ firmware lere nereden bakıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 usb den baglasan bıle pılle calısır dıye bılıyorum yanı pıl fakbrıkan yoksa bulasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 +1 masakari, 2 chat, piller gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 tasvip etmiyoruz foto makinesinin cam olarak kullanılmasını..zararlıymış sensöre cıkcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 abi gidip webcam alsana yaw.. niy ekasıyosun o kadar?? sensöre zarar verir uzun vadede cam olarak kullanmak.. çünkü fazla ısınıyo sensörler video kaydederken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar