Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 İkimizinde din anlayışı birbirimizden o kadar uzak ki ama sanırım ben bir yolunu buldum..Birkaç gun ıcerısınde denemeyı dusunuyorum artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 kore de savasan bir amcamiz anlatiyor ; karsidan ucak ates ederek buna dogru geliyormus bu bütün sarjörü bosaltmiş fakat olmamiş adam iice yaklasiyormus buda yerden bitane taş alip firlatmiş pilotun tam gözüne... adam camdan kafasini uzatip bagirmiş amcamıza; [spo]anami zittin[/spo] şerefsiz herif diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Valla benim taktik biraz kırıcı ama istersen deneyebilirsin. Mesela birilerine bişi anlatırken gir ortama sallama lan falan de. Anlattığı çocuklarada inanmayın ya yine patlatıyo bizimki falan de. Arada gülmeyi unutma yoksa daha çok kırılır. Sen bole devam ettikçe zaten eleman durumun farkında olan birilerinin olduğunu anlayacaktır. Yalan sölemeyide bırakacaktır diye umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ahah cani... ümüğünü de sık suratına da tekme at ki tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 önemsiyorsanız toplanın konuşun bu konuyu en azından "denemedik" demezsiniz. önemsemiyorsanızda bırakın başkalarına yapışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar