SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 o senin ezikliğin noob yürü ..^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Icelance frozen target'a x3 vurur. Yani critsiz 900 falan vurur normal gear'lı bir mage. 2k+ vurur critle frozen target'a spelldamage'ın iyiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 skillzlance super bi büyü zaten, onun sayesinde pvp den kat kat zevk almaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Sen warrior değil miydin cüce? Siznkileri rank 1 frostbolt'la sonsuza kadar kitelıyorum bir skill bir skill sormayın. Üflesek chill effect veriyor. Melee'lere karşı çok easy mode geliyor bana şahsen frost. Evet frost oynuyorum yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 evet o yüzden pvpden aldığım zevk arttı diyorumya. hanı bunun teorycraftla ilgisi yok, 1vs1 da warrior'ı yakalıyan bi frost mage'ın alıcağı hasat en kötü ihtimalle warrior'ın elindeki gun'ın dmg'ı +warrior'ın ranged dps'ının verdiği dmg bonus +warrior'ın kullandığı ammo'un dps'ının verdiği dmg bonus dur diye düşünüyorum =) keza öle diminishing returns'u farklı iki kite skilli ohh mis üstüne blink üstüne barrier ve block falan fıstık. neyse yanı whine için yazmamıştım, ama sorun icelance'ın harbi skillz gerektirmesi. bak mesela seed zevkli bi skill yiyince sağa sola kacıyrum partimden uzaklaşıyorum falan, trap of vipermısydı o oda guzel mesela hanı bunlar savaşması zevkli skiller. niyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Frostmage'lerin imbalıgı sadece warrior'lara karşı ama. Yani rogueların skill cloak'u falan var gayet imba oluyor prep speclerde. Shaman desen bütün o güzelim bufflarını falan çatır çutur purge mania. Da size üzülüyorum ya. Canlarım benim. Bütün warriorları bağrımıza basalım sevgiye aç bunlar o kaya gibi görünüşlerin altına. *hugz* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 görünüşü bıraktım bizzat kaya oluyorum, hala soğuktan ayaklarım tutmuyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Eğer warrior pala combosu çıkarsa bozuyorsunuz bizi. Benim rogue'un blind'ı tutmuyor sizin gibilere beyfendi. Sevmiyoruz sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 blind ne yahu, ezderlerle güreşmiş beni iki tutam tozmu kör edicek peh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Ya merak ediyorum acaba Frost mage olarak bi lock kesen varmıdır? Nefret ediyorum yaa... Darksummoner isimli arkadaş eğer türksen ve bu yazıyı okuyosan sana çok pis küfürler ediyorum:) Duysan bidaha kesmek istemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Ben beceremedim locklari frost mageimle efektif sekilde kesmeyi...Tamamen sans meselesi.Genelde locklar parmaginda oynatiyor mageleri,attigi tek bir fearla.Locku sansima öldürsem bile dotlar mahvediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 siz yine decurese dur blocktur sornasında kurtuluyosunuz, ben lock'u dövüyorum kısmetse sonra oturup defansive stance'de yemek yerken ölüyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Eğer lock'ta çok az bir gear varsa, ve soullink + affliction karması damage reduction'ı hayvani boyurlarda olan, benim icelance'le normal playerlara 2k vurdugum, ona 950 vuran spec'se mümkün değil baştan söylüyorum. 16 hp'leri oluyor aşagı yukarı. Ama affliction ve lolguard alınabiliyor. ama her şekilde imba yani. Lock deyip geçiceksin, zorlamaya bile degmez o spec'i. Patch gelince hepsi tıpış tıpış lolguard olucak. Zora kaçan bir lock görmedim zaten. Azıcık el-göz kordinasyonu olan lock imba oluyor zaten. Ice barrier açsan bile pet onu devour edecektir. Ve sen asla frostbolt yollayamayacaksın. Ya silence, ya skillcoil, ya fear, hep birşey olacaktır. bir warrior'ı 4-5 frostbolt'la alırken arkadailara 10-15 arası yetmiyor. Buyur burasından yak. Evet, acayip doluyum, sayfalar boyu yazarım ve boşalmam. Edit: Diger specler iyi oynarsanız alınıyor. yine tabii ki onlarda avantaj. Lock zira. [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 03:30 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Edit 2: Bizim battlegroup'taki 2nd team'in warlock'u tricket'i açtıgında tick başına 1.2 hp dolduruyor. Ben icelance'le 400 resilience'ı olan bu arkadaşa 950 icelance critliyorum. Hadi bakalım. Asıl asılabildigine. matematik olarak mümkün değil ki. [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 03:32 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Sırf locklara karşı arenada takım şansımız olsun diye 2 tane aldor part aldım. Frostbolt interrupt olmasın diye. Bütün dkp'yi oraya yıgdım, inat ettim yapacagım. Salak pet düz attack'ıyla frostbolt'ları mahvediyor. Ama görecekler.. Hepsi görecek! Nıhahahaa! *manic laughter* =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar