Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 "D" Sürücüsünden 2 tane oyun clienti sildim. Toplam 1.7 gb boyutları vardı. Silmeden önce 500 mb boş yer vardı sildim hala 500 mb boş yer var. Dosyalar ortada yok ama hdd de yer kaplıyorlar. Bu sorunu nasıl hallederim acaba bir bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 geri dönüşün kutusunu boşalt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 diski sıkıştır seçeneğini işaretle, defarg yapmayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 said: geri dönüşün kutusunu boşalt. Süper yöntem hemen deniyorum! Valla ne yaptıysam çözüm olmadı, derinlemesine temizlik yapabilien bir proğram filan biliyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Scandisk yapıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 system mechanic de kurabilirsin yalniz programi indirirken mail adresini fake ver, fake ac ver vs bisey yap enlarge your penis yagmaya basladi bana adamlara mail adresimi verdigim gunden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Scandisk de yaptım. System MEchanic de bişi bulamıyor. Daha öncede başıma gelmişti, formtasız hallolmayacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 O disk için sistem geri yükleme nanesini kapatmayı deneyebilirsin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 reset at makinaya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar