Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 "D" Sürücüsünden 2 tane oyun clienti sildim. Toplam 1.7 gb boyutları vardı. Silmeden önce 500 mb boş yer vardı sildim hala 500 mb boş yer var. Dosyalar ortada yok ama hdd de yer kaplıyorlar. Bu sorunu nasıl hallederim acaba bir bilgisi olan var mı?
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 diski sıkıştır seçeneğini işaretle, defarg yapmayı dene
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 said: geri dönüşün kutusunu boşalt. Süper yöntem hemen deniyorum! Valla ne yaptıysam çözüm olmadı, derinlemesine temizlik yapabilien bir proğram filan biliyormusunuz?
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 system mechanic de kurabilirsin yalniz programi indirirken mail adresini fake ver, fake ac ver vs bisey yap enlarge your penis yagmaya basladi bana adamlara mail adresimi verdigim gunden beri.
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Scandisk de yaptım. System MEchanic de bişi bulamıyor. Daha öncede başıma gelmişti, formtasız hallolmayacak sanırım.
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 O disk için sistem geri yükleme nanesini kapatmayı deneyebilirsin belki.
Öne çıkan mesajlar