fizban Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 hicbisey olmuyo copycat. ben evde bağlantım açıkken okuldan indirdiğimi falan hatırlıyorum yani rahat ol :) bi aralar da bi hesabı 5 kişi kullanırdık net hızımız kısıtlıydı hey gidi günler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Birde burası var. Ayrıca Bu blogda çok kullandığım kaynaklardan biri istekte yapabiliyoruz :) Son olarak şu forumada bakmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 terazilerinize neler neler yaptım ben bile anlamadım beyler eyw D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Hemen kendime pay çıkarıyım :) O blogu bende ilk bulduğumda bayağ sevinmiştim :P hatta account yarısını orda harcadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar