Batilc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Uo nun orjinalini nihayet ısmarladım ancak bir sorum olacak. hangi servera gireyim yani sanırım hatırladıgım kadarıyla bicok world var ve bunlardan en cok kullanılanı atlantis?[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 atlantic yada europa yi tercih edecen ping acisindan ve burada oynuyyanlarin cogunlu acisindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 europada oyna derım, ping acısından cok rahat edersın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 allah allah europa'dan nasıl daha iyi ping alıyorsun yaw benim atlantic'den pingim 180 europadan 250. bu cezayir depreminden sonra yeni bir hat alındı bilmemkaç megabit, birkaç ay 100'ün altında ping aldım europadan ama tabi kısa zaman içinde boşluklar dolduruldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Ben devamlı eu dan ortalama 100 ping alıyorum, atl ıse 190 larda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 bölgelere,servislere göre değişiyor ping ler.yani direk şunda başla rahat edersin demek yanlış bence.benimde atl pingim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar