zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 İş yaparken evde, bulaşık yıkarken yada etrafı toplarken falan, paso şarkı söylüyorum. Farkına bile varmıyorum. bazen kaptırıyorum nakaratlar atıyorum, inişler çıkışlar yapıyorum. dans ettiğimi ve türkçe bir parça söylediğimi fark ettiğim anda kafama dank etti durum. ben ömrümde ne pop ne rap ne de bunun gibi şeyler söylemiş bi insanım. hatta dinlemem bile. nası oluyoda böyle şevkle ve kendimden geçeek şarkı söyleyebiliyorum iş yaparken? bi de banyoda falanda aynı durum söz konusu. nedir ilacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Söylemeye devam edecen. Arkadaşlarına falan yakalanmadıkça sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 seinfeldde bunla ilgili bir bolum vardi, wikipedia'dan bu bolumun bi kismini quoteliyorum : [spo]George arrives at the apartment with the song "Master of the House" from Les Miserables stuck in his head. Jerry tells George about a composer, Robert Schumann, who went mad because he had had one note stuck in his head for years.[/spo] dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar