Befounder Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Merhaba arkadaşlar, Yakında kablonet'e UTV üzerinden abone olucam. Şöyle bir durum ile karşılaştım size danışmak istedim. Motorola'nın 65dolarlık modemi var, fakat şu anda ellerinde olmadığı için 15 gün sonrasına sipariş verebiliyoruz. 4 günde adamların gelmesini bekleyeceğimizden uzuyor. Birde Net&Sys adlı 47 dolarlık modem var. Bu hemen ellerinde var. Adamları sıkıştırırsam bu cuma'ya bağlatırım herhalde. Motorola beklemeye değer mi sizce , iki modem arasında çok fazla performans farkı var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 ikisi arasinda performans farkı yok. git 47 dolarlik olani al. bize zamanında modem tekelinde 200 dolara soktular motorola modemi..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar