Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Şimdi bilgisayarıma format atmayı planlıyorum ama format atarken xpyi kökünden silmeden sadece içindeki herşeyi silip xpnin ilk haline getirebilirmiyim?[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Selocan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 eğer xp den kaynaklanan sorun varsa önce cd ile repair etmeyi dene olmazsa kökünden hallet işi derim[hline]If only I could breathe to see the sun of May...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 hayır windowsumun içindeki dosyaları silip hepsini xpnin ilk haline döndürmek istiyorum..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bilgisayarı xp cdsi ile başlat. setup ta windows u kuracağın drive i seçerken setup bilgisayarında windows olup olmadığını zaten kontrol ediyor. setup xp yuklu olduğunu anlayınca sana format mı atmak istersin yoksa yuklu olan windows u silmek istersin gibi bir şey soruyor. Xp setup ından emin değilim ama bendeki win2kpro cd si ile bilgisayarı açıp temiz bir windows kurmak istediğimde hep bu şekilde yapıyorum
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Arkadaşın dediği gibi cd den şeyediceksin zaten windows yüklü diyo eskisini silip yenisini yükliyebiliyorsun direk.[hline]You are all Claustrophobic in your skins.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 teşekkürler win xp home edition cdmi bulunca deneyeceğim :) şuan elimde xp varda..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Öne çıkan mesajlar